söndag, april 26, 2009

Nu får det vara slutkrattat!

I eftermiddags blev jag äntligen tillräckligt nöjd med mitt krattande och kunde så gräsmattan. Tack för era råd! Jag kan ju alltid fylla på i håligheter senare (lite trassligare att bli av med bucklor dock!).Och ännu nöjdare är jag nog att jag redan planterat ut häcken! Jag var lite orolig att plantorna skulle få stå där i sina hinkar och bli obrukbara. Vore så typiskt. Jag ser verkligen fram emot hur det kommer bli när det grönskar. Det blev en skön böj på häcken:Riktigt klar är jag dock inte. Gräsfröna tog slut (skulle räckt till 90 kvm och här är inte ens 70 så jag har sått lite tjockt...), likaså täckbarken till häcken.

Detta är mitt första inlägg i trädgårdsutmaningen som "I mitt gröna hjärta!" har, Veckans höjdare. Så min höjdare denna vecka är att jag kunnat bocka för två stora stenar på min att göra-lista. Jag hoppas verkligen att vår lilla platå kommer att bli lyckad! Och att det kommer att spelas krocket på den så småningom!

7 kommentarer:

Mia sa...

Vad du jobbar och sliter i trädgården, det blir säkert en toppenbra krocketplan. :)

Ha en fin vecka!
Kram Mia

Ika sa...

Ser ut som du kommer få en putting green. Bra jobbat med gräset!

Sussi sa...

Hej, och tack för titten hos mig. Oj oj här lyser flitens lampa! Vad fint ni får! Verkligen härliga bilder på blommorna, tänka sig vad ni ligger långt före oss...
Grabbarna såg ju hur nöjda ut som helst i sina pulkor, vilken tur det är glid på gräset också!!
Tingeling Sussi

mitt gröna hjärta sa...

Så roligt att du både är ivrig och flitig beträffande utmaningen! Ett kanonjobb du gjort, du kan verkligen vara nöjd med den här veckan! Jag väntar till söndag, har flera "höjdare" på gång....det är ju så mycket som slår ut nu som man vill visa!
Ha det bra, kram jenny

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Vad fint det blir, man kan se hur din trädgård tar form!

Taklyftet sa...

Jösses, du har varit flitig som bara den. Gillar dina bilder på din holk kisse ;-) visst är de små liven för söta ibland.
Kram Jenny

TvillingTur sa...

Jösses vilken trädgård du anlägger. Själva är vi nöjda med upptäckten att det inglasade uterummet i vårat (i morgon) nya hem kommer fungera som världens drivhus. Då kan vi åtminstone fixa lite egna tomater.

Roligt att du gillar bloggen. Stort lycka till med trädgård och barn.
-tobias.