onsdag, januari 14, 2009

Kalasdag

Igår var vi på kalas hos Vikkan och hennes tvillingar. Fem två barnsmammor, varav fyra med tvillingar. Det var fullt hus kan man säga! Det gick riktigt bra!

Idag var det dags för Sigge och Hugos ettårskalas med bvc-kompisarna (riktiga födelsedagen är ju på söndag).Jag hade gjort tårta för ett helt kompani, men det blev lite manfall pga sjukdomar som går. Tur det gick att stoppa tillbaka den i frysen! Jag hade gjort två lager med frusen creme fraichetårta med ett lager bär emellan. Mums! Receptet på creme fraichetårtan fanns på mjölkpaketen när jag var liten. Efter lite googlande hittade jag receptet här. Jag smaksatte med lime istället för citron.

Tack för de fina presenterna! Här är en fin bild på Sofie, där man ser Hugo i bakgrunden leka med en av de nya leksakerna. En mojäng som råmar när man sätter ihop de två kuberna på rätt sätt, eller jamar, eller bäar. Jättefin!

6 kommentarer:

Maria sa...

åhh va jag & Mollan saknade er!!!
Tårtan ser ju farligt go ut... :P

Lycklig tvillingmamma! sa...

Härligt med massa kalas!
Grattis i förskott till killarna!
Kram Evelina,Bastian och Milo

Ika sa...

Grattis i förskott pojkar!!

Mia sa...

Grattis grattis killar! Herregud, är de redan så gamla. Jag kommer så väl ihåg när du avslöjade att det var tvillingar på gång. :)

Kram Mia

maria sa...

Tack tjejen för länk tipset! Sitter här och frossar!!!!

Karin A sa...

Tänk vad ett år går fort! :) Grattis på ett årsdagen...