onsdag, januari 07, 2009

Snö, ja tack

Det skulle sitta fint med ett lager snö som kunde täcka den något skamfilade trädgården, just nu. Så kunde den tina fram någon gång i mars, tillsammans med de tidigaste vårlökarna.

Vi tillbringade ju nästan två veckor i ett snörikt Norr- och Västerbotten över jul och nyår. Men tror du vi hann med att uppskatta snön? De 3-4 dagar då vi borde ha passat på att plumsa i snön hade vi ju inte vett att förstå att vi borde passat på... Jajja. Så kan det gå.

Men guu så skönt det är att vara frisk. Jag måste bara påminna mig om att jag är frisk. Man går ju inte precis runt om dagarna och påminner sig om att man är frisk, däremot fattar man inte att man inte gör det den dagen man är sjuk. Nu hoppas jag innerligt att vi får vara friska en längre tid. Hela januari är fylld med olika ettårskalas och träffar. Och så ska jag ju börja jobba på måndag. En dag i veckan under våren! Nu ska vi snart packa in i vagnen och gå på årets första ettårskalas!

4 kommentarer:

Ika sa...

Frisk som en fisk.....frosten har gjort ett rätt bra jobb tycker jag med att täcka över allt det mindre fina i trädgården.

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Stackars er som var sjuka över jullovet! Vi hade gärna träffat er men jag förstår att det inte hanns med. Har spelat videon med gungande Hugo flera gånger för den gör mig så glad. Min systers lilla Joel har också varit sjuk hela julen, han smittade oss andra lite grann.

Cia sa...

Nej, nej ingen snö till mars. Du vet väl att våren skall komma i februari i år *nickar hoppandes* ;-)

Linda V sa...

Ika: Jag vet inte vart frosten försvann. Minusgrader och ishalka, men ingen vacker frost i min trädgård...

Karin: Aj då, har ni också varit sjuka. Det blev en märklig jul, men jag har hört hur kräksjukan drivit fram genom många familjer. Det är klart man inte skulle få vara förskonad!

Cia: Ja men det är så skräpigt här och jag tror inte trädgården är redo för vårbruket tidigare än mars!