söndag, januari 04, 2009

Hemma!

Vi kände oss lätt strandade i Norrland med alla sjukdomar, men så uppenbarade sig ett friskfönster, vi packade bilen och drog vid pojkarnas läggdags igår kväll. Resan gick bra! Inget kräks och inget bajskalas, PUH! Pausade hos kompisar utanför Linköping på förmiddagen. Det enda trassliga var att helljuset fick spel i kylan och ville inte slå av, den tändes automatiskt! Gissa om vi körde fram och retade andra bilister? Till slut drog maken bort säkringen och vi körde på halvljus, men då var det mest motorväg hem.

Gissa om det var två glada pojkar här hemma ikväll som lekte med alla sina gamla och nya leksaker?

Hugo har haft en utvecklingsboost när vi varit borta. Helt plötsligt kunde han klappa på bordet, klappa händerna, peka med pekfingret och skaka på huvudet utan att vi först visar vad han ska göra! Han som inte brytt sig när Sigge pekat och haft sig, han har hela tiden varit upptagen med nåt annat. Himla roligt. Sen så har farmor lärt båda pojkarna att pussa på leksakerna. Nu kan de också pussa på oss. Gud så gulligt!

Tyvärr har jag varit usel med kameran, så jag har inga bra bilder att visa.

Nu är det nytt år, ett nytt friskt år!

4 kommentarer:

Ika sa...

Usch va tråkigt att ni var sjuka så länge. Jag som fick för mig att ni redan hade kommit hem. Roligt att gick resan gick bra även med eller utan belysning.
Syns på nästa träff!

Mia sa...

Välkomna hem igen och god fortsättning! Det verkar som om killarna haft samma åkommor som jag under årsskiftet. Hoppas ni alla är pigga och glada igen!

Underbar summering du gjort av 2008. Ser verkligen fram emot att följa er även 2009.

Kram Mia

Linda sa...

gött att ni är hemma! fast hemma kanske är norrland för dig? iallafall skönt att resan gick bra.

Karin sa...

Fy fanken för sjukdomar, skönt att ni klarade er hem. Räserbajs i bilbarnstol är INGEN hit! Vilket underbar årskrönika du gjort, jättefin. Nu ska vi njuta av lugnet här hemma och dricka vin. Kram!