lördag, december 06, 2008

Bilder på tvillingkompisarna

Här är fler bilder från besöket igår. Detta är enda bilden jag har med alla fyra i bild och där alla tittar upp utan att vara suddiga! Åh så svårt det är att fota barn... Från vänster: Johanna, Elias, Hugo och Sigge.Elias tog sina tre första steg när jag var och hälsade på för ca en månad sen. Och nu är han jätteduktig!Johanna är en den goaste tjejen du kan tänka dig. Kommer och sätter sig i knät på en. Hon verkade också trivas i pojkarnas sällskap.Hugo lekte en del med gåvagnen. Inte så att han sköt på den, han ställde sig i den och satte sig i den osv. Barnen var så lugna och snälla idag. Man nästan förväntar sig en del kaos när man har hand om så många barn. Mina pojkar har haft många gnälliga perioder (utvecklingsfaser? +förkylning) i höst, men just denna vecka, när jag själv varit krasslig så har de varit solstrålar. Skönt! (Dock har de börjat med ovanan att vakna klockan 5... ett himla sjå är det att få dem att somna om.).

Härligt med lördag. Ska plantera lite mini-enar och sånt jag köpte för en vecka sen. Ett annat mål med helgen är att hitta lampor till min sjuarmade ljusstake. Tre lampor är trasiga! Undrar om Åhlens har lamporna i år då. Minns att jag letade för två år sedan utan att lyckas (förra julen fick lampan lysa med en trasig lampa, orkade inte åka och leta med stormagen). Sen är det final i Stjärnor på is ikväll. Det måste man ju se!

Trevlig helg!

5 kommentarer:

Mia sa...

De är ju för underbara, dina små killar. Det var kul att följa din blogg när du skrev om trädgård men det här går ju minst lika bra. :)

Trevlig helg!
Kram Mia

johanna sa...

det här med lamporna. det ska vara olika volt på de små lamporna beroende på hur många "armar" adventsljusstaken har.
En 7-armad ska ha 34V 3W lampor
och en 5-armad ska ha 55V 3W lampor.

det finns att köpa på tex ica kvantum eller vanlig lampaffär. för det är väl ingen extrem specialare från Åhlens?

hoppas du hittar nåt!

Linda V sa...

Mia: Vad bra att du tycker det! Jag borde nog ändå skapa en egen blogg till pojkarna. Å andra sidan skulle det nog bli ganska glest mellan uppdateringarna på trädgårdsbloggen i så fall!

johanna: Jo, det är en specialsort med extra smal sockel. Tänkte ju inte jag på när jag köpte ljusstaken... Sen så är lampans form liksom formen av ett brinnande ljus. Men jag kan tänka mig att byta ut alla ljus, bara jag nu hittar en sån med smal sockel. Har inte varit ute och letat i år.

Vikkan sa...

Vilka söta barn vi har, inte sant!

Hoppas du får tag på nya lampor så det slipper vara släckt i ditt julfönster!

Ses imorgon!
Kram Vikkan

Vikkan sa...

Du har blivit nominerad till en utmärkelse i min blogg! För att du och dina killar förgyller mina dagar! =D

Kram Vikkan