onsdag, juni 14, 2006

Smak av solsemester

Jag har kommit hem efter två dagar i Falkenberg. Det kunde ju varit sämre väder! Här är utsikten från hotellrummet vid sex på kvällen. Tyvärr tog batteriet slut när jag skulle fota piren, så det blev inga fler bilder. Det blev tid för både sol och bad (ca 19 grader!) och viktiga samtal och rolig fest. Två dagar kvar och sen har jag semester på riktigt.

Men så trött och seg man är. Har inte orkat lyfta ett finger på hela kvällen. Men jag har svarat på en massa kommentarer. Det roligaste med att blogga är ju all respons, så jag vill passa på att tacka för allt engagemang!

Hemma så har en söt rosa näva börjat blomma för fullt. Jag märker att syrenerna börjat lägga av lite, men så precis när de gör det så kommer schersmin (?) och andra blommande buskar och tar vid! Mina frösådda rosenskäror har börjat blomma!

PS. Vi köpte en begagnad tvättmaskin av en kollega, så det problemet löstes väldigt snabbt.

5 kommentarer:

Husmusen sa...

Det ser verkligen otroligt härligt ut. Skönt att det löste sig med tvättmaskinen också. Sånt är alltid trist att lägga onödigt mycket pengar på.

Anneli sa...

Vad mysigt det verkar. Jag har aldrig varit i Falkenberg, men jag har förstått att där är fint. 19 grader i vattnet, redan!!?? Det är annat än i Byske Havsbad:) Vad avis jag blir!

Moni sa...

Jisses vilken utsikt! Man blir lite smått avis både på den fina utsikten och på att du har semester snart. Jag har flera veckor kvar till min... och ingen havsutsikt heller... :(

Virra sa...

Jag fick en otrolig flashback när jag såg den här bilden. Det var nästan exakt sådär vyn såg ut när jag stod på en balkong och hade mitt första längre samtal med min sambo två veckor innan vi blev tillsammans. Ta bort gungställningen och ställ dit en palm istället (det var inte i Sverige).

Linda sa...

husmusen: Tänk när du flyttar hit, då har du också sån här lyx på nära håll! :-)

anneli: Nä, jag trodde inte det var sant, men det var helt klart badvänligt. Och i Byske havsbad så är det säkert lika varmt, men där mäter de ju inne vid stranden där det är 20 cm ;-)

moni: Jag jobbade igår och ska in en till sväng på torsdag. Men nu har jag semester!

virra: En sån utsikt frigör tankarna och känslorna kan jag tänka! Härligt!