onsdag, april 20, 2011

Våren och värmen

Vi har haft ett par fantastiska dagar med sol och värme. Magnolian spricker...Lungörten blommar...Vitsipporna blommar...Rönnspirean är först ut att slå ut bladen (först att släppa på hösten också...)...Upptäckte för första gången cypressens (eller vad det är) blomning...Jag har gjort en stig...Och jag får tillbringa dagarna med den här :-)PS. Ser på bilderna att det är dags att rengöra linsen... någon klåfingrig son har varit framme.

9 kommentarer:

Anngus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anngus sa...

Så bra det blir med en stig. Man skulle ha en kompostkvarn som man kunde producera flis.

Håller själv på så smått med att fixa stenkanten till garagerabatten

Anette sa...

Vilken fin stig! Jag kommer och inspekterar någon dag!

Ika sa...

Den där stigen ser riktigt trevlig ut. Så härligt att se att folka skapar egna former och inte bara raklinjer som min hjärna alltid snöar in på.

Marina sa...

Jag får snällt vänta ännu ett år på att min magnolia ska blomma. Fick den för två år sedan i morsdagspresent men ännu har den inte blommat.

Kram!

Iréne JB sa...

Har klappat på magnolians knoppar, men än är det ett tag tills den blommar. De är inte så stora, bara två år, men en och annan blomma blir det iaf.
Gillar slingrande stigar. Har inte några sådana, hoppstenar har jag däremot lagt ut och de uppskattas av barnen. Ska fortsätta att lägga ut sådana.
Ha det bra i vårvärmen!

Lotta 8`) sa...

Hej där :) Läser ikapp mig och vilka stordåd ni gör i trädgården! Gillar stigen, det kommer att bli kanonfint där! Jag är så trött på min täppa, har fastnat i förändring och skulle verkligen behöva ha ett par nya ögon som tittade här hos mig - vill du inte komma på kaffe en dag? *blink-blink*

Härlig tid att njuta av barn och trädgård :)

Glad Påsk :)

karin sa...

Ååh vad jag gillar magnolians blommor, nåt år ska jag vara där och se dem på riktigt!

Anonym sa...

Fin stig blev det, så härligt ni har det. Hos oss har vi kvar skitig snö i högarna, inte snyggt alls, men snart... Sån fin liten busfrö du har på alltanen.
Glad Påsk! mor