söndag, december 26, 2010

Nån slags jul

Vi saknade inget utom julgran och våra släktingar, det blev en fin jul hemma! Vi satte julgransgirlangen i taket. Det blev ingen grillad korv till lunch, för vi gick runt och önskade våra grannar god jul istället (ingen av oss var sjuk!). Sen var det Trolltyg och pojkarna somnade. Jag och K åt blöta. Julbordet dukade vi upp senare på kvällen. På kvällen kom också tomten till oss. Sigge påstod att det var vår granne...?Det blev många julklappar och pojkarna skulle leka med varenda ett. Testar tuschpennor:Testar skidorna: Och arbetsfordonen fick vara med vid matbordet...Vi fick en bakmaskin i julklapp också... så i morse blev det nybakat till frukost. Otroligt smidigt och gott, kanske inte så dumt ändå. Trots att den tar lite plats i köket... Hoppas ni får vara friska och får några sköna mellandagar!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken skidåkarstil Sigge har! Så juligt ni har utan gran.
God fortsättning, mor

johanna sa...

men men, tvivlar han redan på riktiga tomten? :o) det var snabbt jobbat!
God fortsättning!

Evelina sa...

God fortsättning på er! Hoppas de tillfrisknat nu?! visst är det kul att ALLT ska testas på en och samma gång ;-)

Iréne JB sa...

God fortsättning och hoppas att ni fortsätter att vara friska nu. Och minns när lilla E sa "Tack morfar tomten". Det går liksom inte att lura barnen speciellt länge :) (Och varför ska man envisas med det egentligen?)

Vikkan sa...

Ni verkar haft en frisk jul i alla fall. Synd resan inte blev av men hoppas ni hade en mysig jul ändå!

God fortsättning och så ses vi nästa år! ;-)

Kram Vikkan

Anonym sa...

Det blev ju en kul jul ändå. Med massor av klappar. Vi andra fick ju ett fint julkort av grabbarna. God fortsättning. Kram Lisa