tisdag, december 28, 2010

Mellandagar

Vi är mest hemma och hänger, men igår gjorde vi en utflykt till Gunnebo slott. Det var så obeskrivligt vackert och vintrigt härligt. Det var en pärs att göra sig i ordning och komma iväg, men när vi väl var framme så var grabbarna på riktigt bra humör. Sigge ville åka pulka igen och igen! Hugo stöp med stjärtlappen och tappade lusten efter det. Elmer mest bara sov. Så synd att inte kameran var med. Det är så snyggt med de formklippta buskarna och träden. Men det kan ni gå in på Gunnebos hemsida och kolla. Idag har vi varit komatrötta och ingen orkade klä på sig på förmiddan och efter vilan är det mellanmål och sen är det mörkt. Då missade man chansen. Nytt försök i morgon.

Det är lite gulligt när man hör att pojkarna är uppe på morgonen och man går och kollar vad de håller på med. Jo, de har plockat fram en av julklapparna och sitter och läser instruktionsboken! Rätt gulligt när man hör att de vaknat efter lunchvilan och man kommer in på rummet och så har de krupit upp på bänken och leker med memo. Passade på att fota pojkarnas julgardiner. Sist en bild på pojkarnas pyjamas. Farmor hade köpt dem och de skulle ligga på sängen när vi skulle komma upp förra veckan. Vi fick dem med posten istället. Vi stannar hemma hela ledigheten, det är så bestämt.

2 kommentarer:

Vikkan sa...

Sötpojkar!

Skönt ni kom iväg på lite utflykt men även skönt med en hemmadag med inga måsten. Ibland är det ju skönt att bara vara liksom.

Visst är det härligt att höra sina barn leka ihop, prata och diskutera med varandra. Tänk vilken glädje de har av varandra trots vissa bråk ibland!

Kram Vikkan

Anonym sa...

Gunnebo som är så vackert. Har aldrig varit där den här årstiden. Tyvärr. Men sommaren är det bara så fiiiint. Va duktiga pojkarna är. det är väl skönast att stanna hemma när man inte vet vad vädret blir. Ha det gött. Kramen Lisa