fredag, maj 16, 2008

Projektet kan börja!

Nu är det bara minnet och alla gamla bilder som kan bevara hur den här trädgården sett ut. För efter den här helgen kommer den inte att vara sig lik! En stor jordhög kommer den att vara! Vi har nämligen hyrt en minigrävare och ska en gång för alla räta upp tomten på baksidan. Sen ska vi göra en grusgång på framsidan. Och så gräva lite gropar här och där...
Det ska bli skitskoj! Jag är bara så orolig att vi inte blir klara och så står vi där med ännu ett halvfärdigt projekt. Men det är nog lättare att göra detta i år än nästa år då vi har två bångstyriga ettåringar att hålla reda på.

På bilden ser du en plan bräda som lutar på en stege som kan ge en uppfattning om hur mycket tomten lutar. Vi följer trädgårdsplanen på ett ungefär. Jag har ritat om en massa detaljer, men på ett ungefär ska det stämma. 

2 kommentarer:

2wins/Evelina sa...

Lycka till "saxifraga"!!
Förra våren planade "vi" ut vår tomt, men då lånade jag in 2 småbröder..18&19 år gamla, men då var det bara sand som vår mark innehåller som skulle skottas.
Som sagt-gör allt nu, nästa år kommer vi att bränna kalorier på annat!!!
Kram 2wins/ Evelina

Maria sa...

Hej. Vårt grävprojekt är klart, och nu planteras det för fullt här. Klart värt besväret att räta ut en lutande gräsmatta! Lycka till!