måndag, maj 12, 2008

Dags med bebisbilder igen!

Jag läser i kommentarerna att bebisbilderna är populära! Jag har några nya sedan sist.

Guuuud så skönt med lite värme! Jag är så glad att slippa overallerna. Att ett så futtigt moment kan få hela gå ut-proceduren att kännas så mycket jobbigare. Runt Valborg räckte det med mössa, halsduk och vantar!De senaste dagarna har det ju varit ännu varmare, men nästan lite fööör varmt att ha dem ute. Det har blivit mest inomhus. Barnens farmor har varit på besök och fått rå om bebisarna, medan jag har fått vara ute och fixat i trädgården. Pga värmen behöver vi ha fönster och dörrar öppna, men det blir ju lite dragit så de har stundom fått ligga i tält!Jag försöker ju få bebisarna att bli intresserade av blommor. Barnens far har en helt annan agenda. Sigge var helt fascinerad av tidskvalet i formel 1:en i helgen...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jättekul att se hur pojkarna växer. Morbror tycker att det är coolt att se Sigge framför tvn. Vi var förresten i Estland i helgen.
Ha det gott

Anonym sa...

Hejsan!

Supervackra blommor, så kul att se!! Och så söta killar, de verkar så goa!!!! Kul bild med Sigge helt såld på formel 1 men jag gillar idén att de får ett blommintresse!
Kram Sofia

Cin sa...

Haha! Klart han ska titta på Formel 1 bland alla blommorna! Underbar bild.
Kram Cin.

Ola sa...

Låter bra att det finns lite bilintresse oxå... hur ska Krister annars kunna få nån kontakt med dom?! ;-)

Ludvig gillar skidskytte, så det blir nog en skidåkare av honom.