tisdag, november 08, 2005

Lilja forever

Kvantum hade liljor i buketter för 9:90 så det gick helt enkelt inte att gå förbi! De sprider nu en ljuvlig doft över hemmet. Hoppas att det inte var kass kvalitet så de vissnat i morrn.

Liljor är helt otroligt vackra. Jag satte kungsliljor i perennarabatten på baksidan nu i höst. Jag har längtat efter egna liljor, så det ska bli spännande om de kommer nästa sommar. Jag satte även en rosa. Perennarabatten på baksidan går i vitt och rosa så de måste bara passar in.

Här följer några liljelänkar:

http://drell.net/spec/lilja.html

http://www.viivilla.se/articles.asp?mode=ShowArticle&articleid=194

http://www.lilies.org/

5 kommentarer:

My sa...

Snyggt, jag älskar liljor. Har dem i en vas på soffbordet.

hanna sa...

Snygga! Efter två dagar så vill jag redan göra som du gör hemma hos dig :) Bra betyg tror jag!

Förresten. Jag tror att jag har lyckats radera ett mail från dig - för visst skickade du ett i går eller nåt? Skicka om? :)

kramgo_72 sa...

Mmmm, liljor är vackra - men tyvärr tål jag inte doften...

Kram

AnnicaB sa...

Jag har länkat till din blogg - lite direkt sådär. Är själv nybliven trädgårdsägare. Köpte hus i december förra året - så jag har nu kört mitt jungfruår i trädgården. Blev faktiskt närmare 50 (!) buskrosor i olika former - rosa och vita mestadels. Många kanadensiska rugosor t ex. Vår trädgård är inte stor - bara 540 kvm och då ligger själva huset på den ytan - men man får faktiskt plats med en del ändå.
Inomhus är det hoyor och orkideer för hela slanten, ja förutom kryddväxter och en och annan succleent som jag fått i present.
Skall bli spännande att följa din trädgård och inte blir det sämre när du har 2 härliga katter också!

Camilla sa...

Underbara blommor :D