onsdag, november 30, 2005

Julfin fåtölj

Jag berättade för en kollega att jag köpt så fina kuddar igår och lovade att lägga upp dem på bloggen! Tyvärr får jag inte riktigt till bilderna inomhus på kvällen. Utan blixt blir för mörkt och suddigt och med blixt blir för trist. Kudden är från Åhlens och är inte jättejulig, men passar till jul.

Mönstret är lite Josef Frank-inspirerat. Har man råd med äkta vara så kan man hitta hans textilier på Svenskt tenn. Vegetable tree är nog min favorit, fast den är ju lite uttjatad.

Världens bästa kuddblogg hittar du hos Husmusen. Hon tipsar om alla möjliga fräcka kuddar. T ex, de här urläckra flätade filtkuddarna!

6 kommentarer:

emma sa...

snyggt!

Husmusen sa...

Oh man tackar :)

Vad har du för kamera. Kan du köpa en separat blixt? Jag har en Nikon D70S och ska investera i en SB800 blixt i dagarna, just på grund av den anlending du beskriver i det här inlägget. Jag vill kunna rikta blixten eller studsa den i taket så att jag slipper det platta ljus som den inbyggda ger under kvällstid.

Camilla sa...

Jättefin kudde :)

Linda sa...

Husmusen: Ja, det skulle verkligen vara en bra grej, för den blixtrar alldeles för kraftigt. Jag skulle t ex kunna ställa in på lite mjukare ljus... men det har jag inte hittat att det går. Men en separat blixt som jag kan rikta vore ju verkligen en lösning. Vi har en Canon Digital Ixus 5.0.

Linda sa...

"skulle vilja kunna ställa in..." menade jag.

Camilla sa...

Linda: Om du inte kan sätta en separat blixt till kameran så kan du köra med budget varianten, vitt papper eller ngt annat vitt. Håll det sedan över blixten och rikta så att blixten kommer slå uppåt istället för direkt på.