söndag, november 20, 2005

Julstämning

Vi besökte julen på Liseberg igår. Det är så fantastiskt vackert med alla lampor i träden. Vi köpte ett kit med lampor på Hornbach för ett par veckor sedan, undrar om vi kan få lika fint? :) Vi väntar nog in grannarna innan vi börjar sätta upp! För övrigt var det lite väl mycket folk och vi var ett stort sällskap så man fick inte riktigt ro att kolla på det man ville. Men glögg och pepparkakor fick jag i mig! Lapplandsområdet hade de fått till riktigt fint. Jag tror att min gamla kollega från Arjeplog varit en av drivkrafterna bakom det. Och det var ovanligt många Arjeplogsstånd. Och av henne fick vi köpa segt och gott tunnbröd med smält smör!


En kameramobilbild. Inte så enkelt att fota i mörkret med min mobil!

4 kommentarer:

My sa...

Arjeplog du ljuva "Artjhäplogh" :D Det stället tycks vara den enda plats i Sverige som tyskarna från Audi känner till. Kan det vara testbanan för bilar som spökar månne? De förtjänar all cred de kan få för annat, som dekorationer till exempel! ;) Heja din fd. kollega.

Linda sa...

Ja, Arjeplog är ju en metropol i testförarsammanhang. Och ja, min gamla kollega är kanon!

kramgo_72 sa...

Liseberg är såååå vackert i julskrud! 2002 var jag till Gbg genom jobbet på mässa och bodde på hotellet mittemot i en veckas tid. Det är så himla vackert med alla lampor och mysigt med alla stånden.

Vill åka dit igen jue!

Krokofanten sa...

Näe, nu längtar jag hem... :o(
Här sitter jag i Paris i La Défense och "suktar".
Julmarknaden skall väll öppna idag tror jag, men jag längtar hem till Sverige...
Stannar i Paris över jul... Snyft!
Njut åt mig!