lördag, oktober 29, 2011

Höststilleben

 Åh... blir matad med vackra stilleben i bloggvärlden. Det här är vad vi kan åstadkomma här hemma. Dagens lunch. Dokumenterad.
Vi har varit ute från förmiddag till middag. Även mellanmålet (lördagsgodis) har intagits ute.
Och själv fick jag en stund medan Elmer sov och jag passade på att flytta lite växter (i hålet satte jag olvonet) och plantera några växter jag hittat på rean (japansk järnek).
Hoppas ni har en fin helg alla där ute!

7 kommentarer:

Marina sa...

Mysigt!

Mia sa...

Tänk den som fått varit med om den lunchen, ser hur mysigt ut som helst :)

Anonym sa...

Oooh va roligt o se alla pojkarna!Dom växer så det knakar. Och va Elmer har blivit stuuuur! Eller det han som håller i pinnen? Vilken go lunch ni har i det gröna. Ha en go lördagkväll o helg! Kramar Lisa.

Linda V sa...

Marina och Mia: Riktigt gott var det :-) Det blir nog många uteluncher i höst/vinter för det är så jobbigt att gå in när man väl tagit sig ut!

Lisa: Elmer fick inte vara med på bild idag! Det är Sigge med korvpinnen och Hugo och Sigge som kärkar godi!

Ranunkel i rabatten sa...

Ha! Vilket härligt stilleben. Jag tänkte då jag såg miniatyrbilden... Men herregud, hur har alla tid. Det glädjer mig på något sätt att Alla inte har tid, utan också lever helt vanliga småbarnsliv som vårat. Här hemma med vattkoppor. // Anna

Karin A sa...

Hihi, jag tillhör väl de som matar med stilleben. Det är kul men lika roligt att se är bilderna från "verkligheten". :) Så stora pojkarna har blivit!

Ika sa...

Härligt att kunna njuta av de sista höstdagarna utomhus. Vi har inte höstädat klart än så vi har några timmar ute kvar.