tisdag, juni 21, 2011

Vintergröna

När vi gjorde grusgångarna utökade jag vintergrönan under syrenen. Nu har det växt sig tätt och jag gillar det. Dock har jag klippt in den för den började ge sig iväg över gruset.Funderar om jag ska använda vintergröna nere vid garaget mot grannen, den dagen vi tar itu och gör ordning den ytan. Fint när växterna återkommer.

I skuggrabatten på motsatt sida grusgången är det tätt. Alunroten är jättestor! Och hit verkar inte rådjuren ha hittat (den här gången) för astilben är i knopp.

När Elmer sover hinner jag ett och annat. Har faktiskt hunnit piffa! Igår planterade jag krukor och idag har jag tuktat buxbom. Och planterat lite till. Bilder kommer en annan dag.

6 kommentarer:

Trädgården på höjden... sa...

Så fint med den täta mattan av vintergröna. Härligt med lite trädgårdspiff. Själv har jag varit inne hela dagen med sjuka barn så det har mest varit sjukhäng hela dagen.

Hälsar Åsa

•lotta på solrum• sa...

piff e bra! snygg vintergröna. min är så uppblandad med jordreva...

"Infing" sa...

Hej hej!

Det blir så fint allt du gör och energi verkar du ha hur mkt som helst av :-)

Jag gillar vintergröna men man skall ju såklart ha den som du, ensam under buskar och träd, jag har mina i övriga rabatter lite varstans och den växer fint men lite för mkt där den trivs och nästan kväver annat smått, den blir ju rätt hög också.

Ha en bra trädgårdsdag i regnet!

Kramar Carina

Anette sa...

Vintergrönan gör sig fint där under syrenen!

Anonym sa...

Väldigt fin med så tät vintergröna och alunroten är också jättesnygg. Jag har båda två i min nya plantering, hoppas de växer lika bra som hos dig! Skönt att hinna med lite när lillen sover, nu har min man semester så jag hoppas få lite gjort också. Vår lille sover ju inget på dagarna... :-)

Kram

viagra online sa...

att skönhet har en post i huset känns som detta bidrar till naturens skönhet