tisdag, juni 07, 2011

Skifte

Nu är syrenernas tid förbi i min trädgård (men dvärgsyrenen blommar ett litet tag till) och redan har doftschersminen och paradisbusken börjat blomma istället.Även kanelrosen har börjat blomma. En liten ros har letat sig in på altanen. Doftar ros!

6 kommentarer:

Anette sa...

Ah, ljuvliga ros!

Louise sa...

Fina bilder! Kikar ofta in och kollar in alla dina projekt. Känner igen mig från förra året!

Angående trappan tog vi faktist hjälp av en murarkompis då vi ville att det skulle bli riktigt bra. Jag är helnöjd och plattorna fungerar bra även på vintern.

kram louise

Nillas Trädgård sa...

Nu har jag läst i fatt lite :-)
Inte bara jag som drar i gång flera projekt åt gången alltså :-)
Jag skrev nyss i en annan blogg att så fort jag får i ordning en plats så ska jag också plantera rhododendron. Är så underbart fina.
Vad härligt det är när blommorna avlöser varandra och man alltid har en ny doft och någonting nytt att titta på. Upptäckte själv att min flamentanzros som jag snaggade ner så totalt börjar komma med knoppar. Det hade jag inte väntat mig i år :-)
Ha en fin dag!

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Vilken underbart söt ros! Och vad stor rosenbusken verkar vara! Det är verkligen sommar hos er nu, här också men inte lika blommigt än :-)
Vad ni har fixat mycket och hunnit mycket och pooläventyret också¨, vilket tålamod!

Anonym sa...

Ja det är en härlig tid nu när blommorna avlöser varandra!
Försökte kolla din blogglista men många länkar verkar vara gamla eller inte funka. Förstår ju att du har annat att göra men tänkte bara göra dig uppmärksam på det.

Ha en skön söndag!
Kram

Eva och Stefan sa...

Vilken fin bild! Rosendoft är bland det bästa som finns. Hoppas att du klarar dig från ryggskott. Själv ska jag ut och fortsätta gräva ett nytt trädgårdsland. Ha en bra lördag
Eva