måndag, oktober 18, 2010

Grabbarna

Min trogna läsare Lisa i Örebro (hej!) undrar om brorsorna. Mm... de fastnar inte på bild lika ofta som förut :-o Men de lever och mår. Snackar som bara den. Två veckor av hosta och snor har vi dock haft, men nu hoppas jag att de kan komma iväg till dagis i morrn. Tog fram kameran nu på kvällskvisten. Gjorde om till svartvitt för ljuset och färgåtergivningen är så dålig på kvällen.

Sigge gör sitt allra bästa att visa sin nya fläskläpp. Det hände nämligen en olycka vid middagsbordet ikväll, då han halkade på stolen och slog läppen i bordet. Klart han skulle ha ett plåster, fast det var lite svårt att plåstra på såret!

Hugo vet var det finns mera plåster... När dramat med Sigge hände fick han jätteont i benet. Såklart han också fick ett plåster.Jag försöööökte få en bild på dem tillsammans brevid varann rakt upp och ner. Det gick så där (så här): Hoppas glädjen med att dammsuga håller i sig ett tag... och Elmer är mitt i smeten.Na som söt...Igår var det en härlig dag och vi var ute nästan hela! Fast vi kom ut lite sent på förmiddagen och för att slippa gå in nästan direkt så åt vi lunchen ute. Vi grillade korv på gräsmattan! Några grannar kom förbi så de fick också grilla. Kul! Sen blev det lek på baksidan innan det blev allt för tröttigt och vi fick gå in.Lägga pojkarna, snabbt mata Elmer och så ut igen. Jag planterade buskar resten av eftermiddagen och maken hann med att göra en trapp till köksträdgården (måste fota). Jag är nästan klar med alla buskar. Det är några fler som ska ner och så ska jag sprida marktäckare under alltihop. Måste fota detta också. Jättenöjd! Hoppas nu att allt klarar sig. Det finns många hot: kyla, rådjur, älgar.

Idag var jag tröttare än segast.

3 kommentarer:

Evelina sa...

Hihi, ler åt detta med plåster-måstet på den andre, när ena har gjort sig illa..

Anonym sa...

Ja det är verkligen rörliga bilder. Det är liv i luckan. Full rulle. Ha det så bra. Lisa i Ö-o

Anonym sa...

Hej Linda, jag skulle vilja skicka en trädgårdsbok till dig för att se om det är något du tror dina läsare skulle vara intresserade av, men jag hittar ingen e-mailadress.. Om du ser detta kan inte du maila mig din adress? Allt gott och tack för en jättefin blogg! /Vilma (vilma.seth@etc.se)