fredag, oktober 08, 2010

Älgen

Vi har fyra älgar som strövar omkring i trädgårdarna här i området. I morse sladdade älgtjuren över vår tomt. Nu i eftermiddag sågs den bakom grannens trädgård. Bilden är tagen från vår altantrapp.

6 kommentarer:

Northern Shade sa...

You are fortunate to live in a wilderness area with wildlife around you (unless they are feasting on your garden). The moose is looking right at you, too.

Iréne JB sa...

Oj, en älg i trädgården. Det tror jag inte att jag får se här. Rådjur, ja, katter också och en massa skator. Såg faktiskt en grävling hos en granne längre bort, men älgarna lyser med sin frånvaro :)
Se till så att de inte äter jästa äpplen, de kan bli lite knepiga då :)

Lotta 8`) sa...

God morgon Linda :) Bra att du skrev en kommentar hos mig så jag kan lägga till dig i favoritlistan, som försvann häromdagen :)

Tack för vänlig kommentar om bilderna men det är egentligen inte så svårt, man får lägga sig ned och leka med kameran, har man tur blir det en bra bild (och 10 misslyckade :)

Åh - älgar.... ja, tror jag skall vara "nöjd" med mitt lilla rådjur :)

Dimma idag men det blir säkert en fin dag idag med, bäst att passa på att vara ute innan regnperionden börjar. Ha det bäst :)

Ika sa...

Härom kvällen nere vid vårat garage hörde vi något som skällde i närheten o sedan frustande.
Insåg att ett par meter bort i mörkret stod en älg på åkern. Jag lyser nu väldigt mycket ut i mörkret när jag går omkring för att inte gå rakt in i dem.

Spirande grönt - sa...

Bara de inte sladdar runt för mycket i rabatterna:) Härligt höstigt kort!

Rebecca

Magnus från Inredningsbloggar.com sa...

Hej!

Vi gillar din blogg otroligt mycket och har därför valt att länka den. Hör gärna av dig med frågor!