onsdag, mars 04, 2009

Var är våren?


När rabatterna började titta fram under snötäcket trodde jag att jag skulle börja blogga vårtecken. Men icket en lök har tittat fram! Sen började det snöa på nytt och har vart göteborgsväder efter det så jag har inte varit ute och kollat mer. Jag har hållt mig inne och får njuta av lite blåbärsblom. Hoppas ni har en bra onsdag där ute!

5 kommentarer:

Ika sa...

Jag har tagit in några kvistar men de ser redan torra ut. Har ju ingen blomspruta att använda på dem. Ska se om jag kommer i håg att blöta dem under kranen i kväll.

Jag lämnade in nya ritningar i dag så kanske nästa torsdag att vi har ett nytt brev från dem.

Mylla sa...

Håll ut! Här i Skåne är snön borta och trots isvindar anar jag vår i luften...

Karin A sa...

Idag var det vår i luften tycker jag! Tror att det kommer att gå fort nu om det blir bättre väder. :) Men alla lökväxter och perenner kanske inte kan börja växa om det är tjäle marken, vilket det kanske fortfarande är. Jämfört med förra året verkar det bli en sen vår!

Fin bild! Kram Karin

Taklyftet sa...

Visste inte att man kunde ta in blåbärs ris och få det att blomma, det är något jag måste testa.

Jag använder inte slipmaskin för den är så tung och det går faktiskt fortare för mig med slippappers hållare + jag slipper att bry mig om att ha sen sladd efter mig. Skruvdragare kan man inte leva utan fast en sådan liten som du har hade inte fungerat på alla OSB skivor som vi har skruvat upp + att maskinen har jag ärvt från min snickare till far. Jag måste ha ett laddat batteri som jag kan byta med hela tiden, har inte tålamod att vänta ;-)

Konstigt att det inte har börjat komma upp saker ännu du bor ju närmre kusten än vad jag gör.

Sköt om dig!

Vikkan sa...

Mina blåbärskvistar blommar för fullt i köket! Men nu har jag bara en kruka kvar i mitt köksfönster! Jag hittade två små "monster" som hade ätit jord och spritt ut blommor och jord över hela köks- och hallgolvet! De passade på när jag satt på toa! *grrr*

Bild kommer på bedrövelsen på bloggen inom kort!

Kram Vikkan

Ps. Du har en award inne hos mig!