måndag, mars 23, 2009

Flashback

Vad gör man med en gnällig unge en måndag eftermiddag? Stoppar i en tygpåse förstås! Garanterat tyst :-) Förkylningarna har kommit in i sjunde andningen (jag har tappat räkningen, men jag tror det är sjunde veckan med snor nu), därav gnället på en eftermiddag. Pepparpeppar, själv har jag bara varit förkyld en gång under denna tid, men för pojkarna hoppar det fram och tillbaka och upp i ögonen och in i öronen i en salig röra.

Flashbacken, ja. Ni minns väl den här (scrolla ner en bit)?

10 kommentarer:

maria sa...

hahaha, vilken helt underbar bild! Att Hugo satt så snällt kvar i tygpåsen.. =)

Ika sa...

Jätte bra att ha med sig nästa gång du handlar o de springer i från dig!!!

Vikkan sa...

Gulle....!

Ja, dessa förkylningar! Vad ska det bli av dem? Mina är också jättesnoriga. Vi missade babysim i söndags igen! Andra gången i rad! :-(

Krya på er!

Kram Vikkan och busfröna

Lotta sa...

Stackars barn... undra vilket förhållande de får till påsar och kassar resten av livet? :) Skoja bara!! Minns så väl hur de IBLAND var lättroade - typ nedersta lådan i köket med alla bra-att-ha-prylar :) Men stackars er och alla hemska virus som drabbat er - bara vårsolen kommer så bli ni friska och alerat igen :) Ha det gott 8`)

Linda sa...

så sööööööööt!!!

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Nämen, jag tror jag får en sötchock!

Hanneles paradis sa...

Hihih, påminner mej om tåg, som gjordes av tommas kartonger, ganska många vagnar att sitta i.. Jag hade ju fyra passagerare.

Taklyftet sa...

Du får krya på dig!
Hoppas att du får en snöig bra helg ;-)
Kram Jenny

Cia sa...

Så söta de är! Och jag förstår att det är en rolig aktivitet :-)

karina sa...

Förstår att du får passa på när de sover middag. Skönt att det kommit en passande tidning och att våren är på väg. Ha det gott, Karina.

karinas.tradgardsblogg.se