torsdag, mars 05, 2009

Utmärkelser

Jag har fått en utmärkelse! Jag gissar att Vikkan tycker att jag sprider kärlek?! :-)
1. Ladda upp awarden i er blogg.
2. Länka till den som du fick awarden från.
3. Länka till 5 personer som du vill ge denna award till.
4. Länka till deras bloggar. Lämna en kommentar i deras bloggar.

Jag tycker många bloggar sprider kärlek, svårt att välja bara fem. Ni gör som ni vill om ni vill ta emot och skicka vidare från mig!

Huset på ön - kärlek till trädgård!
Maloppas trädgårdsblogg - kärlek till trädgård och sina nära
Jag blommar - kärleken till skapandet och jag blir alltid så rörd när hon skriver om sin älskade syster.
Prinsessan på ärten - En person som gör mig himla glad. Och hon delar med sig av sitt kärleksknippe Mollie på sin blogg.
Jag heter Hanna - Hanna är världsbäst på att sprida kärlek!

Jag har fått fler utmärkelser från Vikkan som jag varit urdålig på att berätta om!


Sedan fick jag en utmärkelse för evigheter sen som legat och skvalpat i mitt bakminne. Det var under den tiden jag inte själv bloggade så aktivt som nybliven tvillingmamma. Men nu äntligen ska jag visa den! Den är från Ninas Gardentankar.

Hon skriver så fint: "kreativ tjej, nybliven tvillingmamma & faktiskt en av de första att blogga trädgård.... och dessutom min första blogkontakt- både live på trädgårdsträff & via våra blogar!!;-)"

Nu borde jag ju skicka vidare även dessa, men jag tycker det verkligen är ursvårt. Lika svårt som att skicka vidare kedjebrev... Och de här fick jag för länge sen, är dom inte preskriberade?

Jag har även fått några utmaningar och de tackar jag för (t ex skriv sju saker om dig själv). Men jag bestämde ganska tidigt i den här bloggens historia (det var en period det rumlade runt en massa enkäter), att jag inte skulle svara på såna i min blogg. Hoppas det är okej ni som tänkt på mig när ni skickat vidare.

2 kommentarer:

Maria sa...

Tackar Linda! Och grattis till alla dina. Förrut var jag väldigt duktig på att visa vilka jag fått och skicka vidare, men jag orkar liksom inte det nu...men jag blir iallafall alltid glad över att någon skickar till mig.

Lycklig tvillingmamma! sa...

Du har ju en intressant blogg som riktar sig till många,du är verkligen värd alla utmärkelser.
Jag har också avböjt mig från många "kedjeinlägg".
Det är väldigt snällt och roligt att få dessa utmärkelser.
De berör, men man blir ju liksom "tvungen" att länka runt det till alla andra och jag vet fler som helst inte vill ha, därför hoppar jag också över.
Vilka fina kläder du har köpt till boysen, alltid så fina bilder!
Kram kram