onsdag, februari 25, 2009

Vårsol

Igår tittade solen fram och det blev väldigt varmt här inne. Blev sugen att städa upp altanen och ta en kopp kaffe där ute! Men det blev inte av att jag invigde altanen och idag har det varit vanligt Göteborgsväder, fast med ett lager blötsnö på gräsmattan. Inte alls lika lockande att sitta ute och njuta! Det kommer nog fler dagar :-)

Kul med besöket igår! Vi hade hur mycket som helst att prata om. Det är så spännande med deras bygge, ska bli kul att följa! Hoppas bygglovet går genom snart. Jag fick förresten en av hennes lavendelpåsar :-)

Mums vad goda semlorna blev. Och frysen är fylld av kanel- och vaniljbullar! Mmmmmums! Coreträningen som jag var på ikväll satt extra bra kan jag säga! :-)

Den praktiska bakplåtsställningen är köpt på loppis, så det var nog ingen hjälp. Men där kan man ju alltid hålla utkik! Jag testade googla på bakplåtsställning och fick två träffar, varav den ena är min kommentar på iHannas blog. Lustigt! Min slutsats är att bakplåtsställningar inte är så vanliga längre (när jag var liten hade vi en nästan precis likadan som i iHannas film, men den här jag fick nu har en mycket enklare konstruktion).

2 kommentarer:

Fredrik och Nina sa...

Okej, ska hålla utkik på loppis efter en sådan. Har du någon annan bild där man ser ställningen bättre? du får gärna maila en till mig isåfall så vet jag hur den ser ut lite närmare.

Vad gulligt det ser ut när de står brevid varandra sådär. Vår lille kille står också och kikar ut genom fönstret ofta och brummar till alla bilar.

KRam
Nina

Ika sa...

Det ser jätte härligt ute i det solljuset på eran altan. Längtar så efter att få första ta första koppen ute i solen.

Verkar som min pulkaåkning med syskonbarnen inte blir av, snön är ju helt borta!