tisdag, februari 10, 2009

Favoritplats


Sigge har hittat en favoritplats att sitta på. Den gamla mikron får vara leksak ett tag innan den åker på återvinningen. Medan jag fotade Sigge ville Hugo vara med så det blev en gruppbild :-)

Vi är hemma för pojkarna blev till sist sjuka (tre veckor friska, wow, vi har njutit!!). Det har varit feber och snor, ingen värstingförkylning ännu, men så pass att nätterna är stökiga och vi ställt in dagens medverkan på tvillingträff i Trollhättan. Hade sett fram mot det!

Och så en annan sak. Har fått rapporter hemifrån i flera dagar om de enorma mängderna snö som kommit. "Jag kan luta mig mot hängrännan på huset." "Vallarna är två meter höga." "Idag har vi skottat tre gånger!" Typ :-)

Vi har faktiskt också fått lite snö. Vitt på marken. Tänkte ta och klä oss nu så pojkarna får en stund ute i friska luften. Kanske att de får åka lite pulka om de är pigga. Men de brukar ju somna direkt de kommer ut så vi får se.

Tack för berömmet om vedspisstaketet. Hur har ni barnsäkrat er vedspis? Vår har små hål man kan sticka fingrarna i och en lucka som man kan få i huvudet.

10 kommentarer:

fyraihuset sa...

va söta dom är!! Min lilla klättrar också upp på saker nu.

Ika sa...

Vårt hus är nog inte barnsäkert någonstans tror jag.

Attans att de blev sjuka igen, tre veckor låter ju riktigt länge annars om man får tyda dig men kanske inte?!

Lycklig tvillingmamma! sa...

Vilken fiiiin bild!!
De sitter verkligen och väntar, så fin!
Kram evelina

Linda sa...

de är så söta. som socker. blir nog värsta brudmagneterna på sikt. verkligen söt bild, Linda!!!

/ Linda

Linda V sa...

fyraihuset: Det här är precis den höjden de fixar att klättra :-)

ika: Som tur är så har man ju rätt lång tid på sig att barnsäkra. Våra började ju inte förflytta sig (bakåt och åt sidan) förrän efter ett halvår. Men även om vi haft gott om tid på oss så är det ju flera ställen vi inte löst än och därför hejdar vi deras framfart... Men sen är det ju inte alla barn som är intresserade av att pilla på allt man inte får. Och en del lär sig ju nej ganska snabbt. Vi har inte varit så ihärdiga med nejandet. Det är först nu på sistone som det känns att de förstår att nej är nej 8men som om de bryr sig!).
Jag är rätt nöjd med tre veckor utan magsjuka eller förkylning eller örioninflammation :-)

Lycklig: :-)

Linda: Ellen och Ester får se upp ;-)

Anonym sa...

Vilken rar bild, man bara längtar... Kram mlj

Ika sa...

Men nu är det ju helt självklart att jag ska åka efter att ha sett alla dina bilder. Så mycket fint! Bara att boak tågbiljett på en gång.

Linda V sa...

mlj: :-)

Ika: Kul att bilderna kunde inspirera! T ex om man är ute efter växthus måste det ju vara perfekt att åka. Alla firmor samlas där. Trevlig resa!

Hanneles paradis sa...

Hihi, kan tänka mej att gruppbild inte är så lätt ;)

Leila sa...

hehehe....va söta! Å stolta ser dom ut att vara på sin nya sittplats!