onsdag, december 17, 2008

Julkortsverkstad

Julkorten är skickade och klara och jag har aldrig gjort så fina kort (nöjd!). Men det är tack vare alla fina papper. Och oj vilken nytta jag haft av skärmaskinen! Alla pysseltokar därute, önska er en skärmaskin om ni inte har!

18 kommentarer:

Erika sa...

Wow vilka fina julkort du har gjort. Själv använda jag mig av Gimp o så lite penslar o så var det klart. Super bra jobbat!!

Karin sa...

Snygga kort Linda! Imponerad! :) Sådana där bokstäver och liknande har jag saknat när jag gjort mina julkort...kanske kan man få tag på lite nu på rean. Ha det gott! Kram Karin

Maria sa...

JÄTTEFINA Linda! Jag som alltid tidigare gjorde alla kort själv, men dte har jag slutat med nu....nu fixar jag bara ett foto lite roligare i Photoshop och så köper jag korten och kuverten på ikea. Men kanske kan börja om igen med mina egengjorda om några år...

Linda sa...

imponerad, wow!!!

Mia sa...

Oj vad fina julkort du fått till. Den lille killen jag visade på bilden är nog lite trött på kvällskvisten. Ska be systeryster ta fler bilder imorgon. :)

Kram Mia

Evelina sa...

Jösses vilka fina kort!
Avis!
Kram Evelina

Lindas trädgårdsblogg sa...

Ika: Ja, att göra i ett bildredigeringsprogram är väl det självklara valet för mig med, men vår skrivare har pajat och jag hade köpt så många fina papper så det blev två pysselkvällar (och lite till) istället!

KarinA: De bokstäverna som är i rutor kommer från ett scrapbookingkit med jultema (samma som snögubbepappret, det gröna pappret och flera av tagsen bl a). Guldbokstäverna har jag köpt separat. Vore häftigt med en bokstavsstans, då har man ju inte brist på de bokstäverna man behöver!

Maria: Du har väl ganska tillräckligt att göra inför jul ändå, med en massa pyssel till försäljning också! Man kan göra mycket fint i Photoshop också och det går liiite snabbare :-)

Linda: Tack :-)

Mia: Asch, det var en urfin bild. Här hemma bor det två killar som inte gillar huvudbonader särskilt mycket, tomteluvan åker av på två sekunder.

Anonym sa...

Tack för det fina julkortet!

Här regnar det och är +3 idag. All julstämning som kom i helgen när snön vräkte ner smälter nu bort...

Ann-kristin S sa...

Å så fina julkort ,tänk att få ett sånt på posten :)

Anonym sa...

Wow! Nu har du allt fått utlopp för lite pysselfeber! Vad kul! Scrapbooking nästa då ju...! ;)

Tänk att jag var en av de lyckliga som fick ett sådant här fint kort i min brevlåda! *ler från öra till öra*
Tusen tack!

Kram Vikkan

Lotta 8`) sa...

Fin-fina julkort Linda - imponerad av din krativitet med tanke på de två små busfröna =) Tyvärr så har vår bloggsajt gått ut i julstrejk så jag kan inte skriva inlägg om vårt äventyr med julgranen ikväll :) Må så gott =)

Hjärtat Mitt sa...

Oj så många och fina kort du har hunnit att göra. Inte dåligt.
Ha en trevlig helg.

Kram Mari i Marieholm

johanna sa...

Pysslig till tusen! Jag gjorde egna kort i år med temat svart och glitter. (det är ju inte så billigt på panduro så jag tog uteslutningsmetoden)

♥Min Eden♥ sa...

Hej!
Vilken trevlig blogg du har...jag tassar runt och kollar :)
/Nina

Anonym sa...

Jag måste bara instämma med alla andra, jösses vilka fina kort. nu fick jag lite prestationsångest, har inte ens BÖRJAT med julkorten.. ska ut imorgon och trängas... tar med mig pansarvagnen så att vi är säkra på att komma fram ha ha!
vilka fina kort från er tvillingträff, vad kul det vore om vi alla kunde ses nån gång! kram från Christine74

Cin sa...

Så fina kort! Du är superduktig. :)

Önskar dig och familjen en God Jul!

Kram Cin.

Karin sa...

WOW! Du skulle kunna öppna butik! Strålande vackra kort :) /Karin

Karina sa...

Lika galen om alltid:) nöjd kan du allt vara....Tack för kortet! Vi använde Postens tjänst i år igen och denna gången med endast 10 minuters marginal, att vi aldrig lär oss, plus att vi nu insett att vi missat några. Får skämmas i år igen.