fredag, december 12, 2008

Utvecklingsboost

Det har hänt mycket med Sigge på sistone.
  • Plötsligt ser jag honom resa sig upp i gåvagnen och faktiskt gå. Han som har nöjt sig med att stå. Detta var två veckor sen. Nu går han gärna efter möbler med stapplande steg. Hugo började göra det strax efter.
  • Plötsligt ser jag honom sitta på golvet och peka i taket (och titta på lampan)! Det var en vecka sedan. Nu pekar han hela tiden och säger "däh!". Hugo kunde inte bry sig mindre.

  • Plötsligt ser jag att han faktiskt lägger klossar i lådan och inte plockar dem därifrån. Det var igår. Och Hugo kunde också lägga i lådan!
Man kan göra mycket roligt med klossar. Men bygga torn är det fortfarande bara mamma och pappa som kan. När jag skriver att han alltid pekar så ljuger jag. När jag försökte fota hans pekande så fick jag bara en enda pekbild och då behagade han att vända ryggen till! Att det ska vara så svårt att regissera ett bra foto! :-)Här är i stället ett helt oregisserat foto. Det slutar nämligen alltid med minst en bebis i knät! Den uppmärksamme läsaren ser att Hugo har omaka strumpor. Det råkade bli så nu på eftermiddagen då jag inte orkade leta reda på den försvunna strumpen. Tja, strumpor verkar vara ett överskattad klädesplagg tycker små pojkar :-)

9 kommentarer:

Vikkan sa...

Duktiga Sigge! Hugo kommer med snart ska du se!

Roligt med strumporna! Jag var inte tillräckligt uppmärksam så jag såg inte det!!! =D

Strumpor är överflöd helt klart, det tycker ju mina busfrön också. Allt som oftast kommer de traskandes med sina strumpor i händerna istället för på fötterna!

Kram Vikkan

Linda V sa...

Vikkan: Eller i munnen!!

Anonym sa...

Det är då kul att höra om pojkarnas nya "uppfinningar" här i livet:) Snart springer dom ifrån dig, när dom far åt var sitt håll. Kram mlj

Mia sa...

Oj oj, tiden går så snabbt. Det är på alla dessa små gullungar man ser hur snabbt tiden bara rinner iväg. :)

Ha en mysig Lucia!
Kram Mia

Mia sa...

Tack för tipset med ISO-talet men den stod redan på 1600, vilket är max.

Idag har det verkligen varit totalt mörker hela dagen. Jag får skaffa starkare lampor helt enkelt! :)

Kram kram

Linda V sa...

mlj: Jag tror nog det dröjer ett tag innan de tar sina första steg. De har en del att öva på balansen först!

mia: Inte klokt vad tiden går. Asch då att inte iso-talet hjälpte dig. Om du använder blixt kan du testa att rikta blixten upp i taket eller på skärmar som reflekterar. Du kan använda ett papper för att få upp blixten. Väldigt svårt att få bra bilder...

Lycklig tvillingmamma! sa...

Asgarvar!
Strumpa i munnen är hett!
Att det "alltid slutar med minst ett barn iknät" haha, ja, ALLTID.
Kram Evelina

Ola sa...

HAHA, f'låt Linda, men nu vet jag EXAKT hur Krille såg ut som liten!!! :-D

Karina sa...

Häftigt att de lärt sig nya grejer, det är lika kul varje gång, fast undra om det är mest roligt för dem eller för oss :)