måndag, december 08, 2008

Vi lever!

Jag har hört mardrömshistorier från andra familjer som drabbats av magsjuka, och länge har jag fruktat när det skulle drabba oss. Natten mot söndag slog den till. Först maken, sen jag, klockan tre började Sigge kräkas och på morgonkvisten var det Hugos tur. Fy. Vilket. Hell! Om man bara hade sin egen magsjuka att ta hand om, men så finns det två små som har sina behov som behöver tillfredsställas. Huuu vad jobbigt att byta bajsblöja när ens ben är spagetti. Eller göra välling. Eller byta lakan. Eller ens vara vaken, när en knatte som är sjuk och borde ligga till sängs i stället är hur pigg som helst och vill leka! Nå, vi överlevde. Vi är iofs inte helt återställda än, men vi är på benen.

Killarna älskar, som alla andra i denna ålder, diskmaskinen. Varje gång jag stänger luckan, om de så sitter i sina stolar eller är på golvet, så brister dom ut i stora böl och blir hur olyckliga som helst. Ibland är jag snäll och låter dem leka och idag så, vips, hade Sigge klättrat upp på luckan. Hmm, nu vet vi att han kan ta sig över hinder som är 30 cm höga. Som ni ser i bakgrunden så finns där ett hinder i form av en omkullvält stol. Känns inte så säkert längre...

6 kommentarer:

Vikkan sa...

*sötisar*
Skönt att ni är på benen igen!

Igår ringde Tobbe hem och sa att han spytt på jobbet. 1 timme senare kommer han hem och han fick spendera resten av kvällen på dass. Lagom till han kom hem så spydde Elias ner hela sin säng...igen! VA f*n. Han hade ju inte spytt på hela söndagen eller mestadelen av måndagen! Gahh!
Å så spydde även jag lite grann, BARA två gånger! Men sen mådde jag bra. Känner mig hur frisk som helst nu! Johanna har inte spytt än...peppar, peppar!

Dags för er att köpa en grind till, eller två förresten! En till källaröppningen också!

Kram Vikkan

Linda V sa...

Åh nej, stackare. Men vad bra att du klarat dig så bra! Det behövs nån som kan fixa runtomkring. Håller tummarna för Johanna också. Om det är caliciviruset så kan viruset ligga kvar några dagar och man kan bli sjuk igen. Det behövs så extremt lite också. Tvätta sängkläderna i 70 grader så dör det!

Lycklig tvillingmamma! sa...

Ser ut som vi har en likadan diskmaskin som er..
Killarna älskar maskinen som dina, det ser ju ut som att luckan håller i alla fall ;-)
De ska ju konstant in och greja där.
Man får liksom välja tiden då man stoppar in smutsdisk för att inte bli attackerad av två diskmaskinsligister! :-)
Kram kram Evelina

Linda sa...

vi har också två diskmaskinsligister. härligt. hoppas ni alla bättrar på er nu och inte kräks mera! kramkram!

Linda V sa...

Lycklig: Vi brukar sätta nåt stöd under för jag tror inte luckan håller för tyngden. Men nu hade jag glömt och häpp, den höll!

Om jag glömmer att tömma diskmaskinen under frukosten, när pojkarna antingen dricker välling eller sitter i sina stolar så brukar den inte bli tömd förrän vid lunch. Omöjligt att greja med diskmaskinen utan att de ska få fatt nån kniv eller nåt! De älskar den! (Hoppas de kommer att gilla att plocka i och ur den i typ 18 år till ;-)

Linda: Nä, tack och lov inget mer kräkat, men inte är man tipptopp inte. Urk.

Anonym sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲