måndag, december 01, 2008

I söndags när man vaknade...

...bodde det en pepparkaksgubbe och en tomtenisse i pojkarnas rum!

10 kommentarer:

Vikkan sa...

*thihi*
Vilka charmtroll! Jag bara smälter!

Vi tog julkortsfoton igår på våra vildingar! Tror du de ville sitta still??? Jag knäppte av 50 kort och jag tror de satt still på 1. På resterande 49 kort hoppade de omkring i soffan, kröp på soffbordet, brottades de...! Ja, det var en himla go stämning! Har skickat in kort för framkallning så de ska komma lagom innan det är dags att lägga korten på lådan. I år ska släkten allt få sina julkort som de inte fick förra året!
Kram från Viktoria

jkl sa...

Vilka finingar!

e sa...

oooh, sötingar! Ska nog kränga på L tomtepyjamas trots att den vi har är arvegods och har rosa bräm efter många tvättar. Men det är charmigt :-)

Linda V sa...

Vikkan: Trollen tackar för komplimangen! :-)

Åh julkort ja, jag som låg så tidigt i planeringen och vips är det redan december och jag har inte startat. Jäkla sjukdomar. Tar det sån tid att framkalla? Ajaj, måste laga vår skrivare!

Jkl: :-)

E: Visst är det gulligt, man kan inte låta bli att tycka det!

Anonym sa...

Åhå så sött! Julstämning i varje vrå, myspys!
/Emma

Vikkan sa...

Linda, det tog inte alls lång tid att framkalla korten på Extra Film! Jag skickade in beställningen på måndag morgon. Tisdag när postbilen kom så låg paketet i lådan med alla foton så nu ska här skrivas adresser på kuverten och på med porto. Sen är det bara att promenera till närmsta postlåda. Tada...! Färdigt! =D

/Viktoria

Evelina sa...

Gullefjun!!
Har också handlat just dessa dressar!
Men vart är mössorna?? ;-)
Kram Evelina

Anonym sa...

Så söta de är i sina kostymer!
Och vad duktig du är som hinner med så mycket, både trädgård och julpyssel. Har också glömt att kommentera, men har i färskt minne, dina fantastiska bakkreationer för någon månad sen! Shit, imponerande, jag gjorde muffins idag som alla insjunknade. storasyster var snäll och sa att de var goda ändå...
Kram från Christine

Linda V sa...

Emma: Tack :-)

Vikkan: Det gick snabbt!

Evelina: Duh, de var inte så populära! Tomteluvan var för det första för liten. Pepparkakskuvan (sååå söt) åkte av på två sekunder :-)

Christine: Det kanske verkar mycket när jag bloggar om det, men då kan jag tala om att det är mycket som förblir ogjort också :-)

Fluffan sa...

oj, vad söta de är i sina dräket, kikar bara in, har själv en son född 18 januari 2008