torsdag, augusti 11, 2011

Skapa skogen i trädgården

Många av mina trädgårdstankar just nu handlar om att skapa skogen i trädgården. Jag håller ju på med min lilla blåbärsstig, men allt blir i miniatyr. Ibland tänker jag att skogen vi har inpå knuten är en del av min egen trädgård. Då har jag plötsligt både trollskog, blåbärsstig, trädgårdslund, ravin och massa annat att uppleva och njuta av! Till och med en egen näckrosdamm a la Monet låtsas jag...Några inspirationsbilder: Jag tänker: mossiga stenar, höga trädstammar, skira trädkronor, ormbunkar, marktäckare, vattenblänk och solljus som silas ner i en glänta.
Bilderna är från igår eftermiddag då jag och killarna gav oss ut för att plocka mera vildhallon. Sylten har nämligen tagit slut! Dock räckte det inte till sylt den här gången, allt hamnade i magen... Några bonusbilder blir det allt. På kvällen var jag och några kompisar från trädgårdsnätverket på en utflykt till Onsala. Vi hälsade på hos Madeleine som har Mindful Garden. Och Carina som har bloggen Infing funderar. Det var så otroligt inspirerande på andra sätt så det måste bli ett eget inlägg. Men inte ikväll!

5 kommentarer:

Lotta 8`) sa...

Mysiga bilder :) Jo, det är sannerligen lycka att ha naturen så nära som många av oss har, ibland glömmer vi bort hur bra vi har det :)

Ser fram emot bilderna från er utflyckt, Infings blogg läser jag redan och Madeleine träffade jag som hastigast när jag ett kort tag var med i Kungsbacka träd.fören, men det tog för mycket av min tid så jag gick ur som aktiv medlem. Båda två har verkligen fina trädgårdar :)

Ha en skön helg :)

Anonym sa...

Underbar bild med barnen framför sjön!!!!! KRAM

Anonym sa...

Härligt inspirerande bilder! Det är ju jättebra att räkna skogen som sin trädgård, då blir den ju jättestor! :-) Jag hade tänkt odla hallon och björnbär men nu har jag hittat så mycket i skogen att det nästan känns onödigt... :-)

Åh trädgårdsmarknad på Tjolöholm, vilket bra tips! Ska absolut försöka åka dit imorn, vi kanske ses! :-) Satsar på att vara där vid 12.

Ha det fint,
Kram

Spirande grönt - sa...

Så vacker utökad trädgård du har:)

Fortsatt fin helg,
Rebecca

Viagra Online without prescription sa...

men allt blir i miniatyr. Ibland tänker jag att skogen vi har inpå knuten är en del av min egen trädgård. Då har jag plötsligt både trollskog, blåbärsstig, trädgårdslund, ravin och massa annat att uppleva och njuta av! Till och med en egen näckrosdamm a la Monet låtsas jag...