fredag, juni 05, 2009

Att lära sig gå

Nu har det lossnat för Hugo. Han kan gå tvärs genom rummet. Han kan trilla, resa sig och fortsätta gå. För ett par dagar sen skulle han bara ha fortsatt att krypa. Nu får han förfina tekniken för han går mest åt sidan med spikraka ben, ett i taget! Och man måste hålla balansen med armarna!Och Sigge går och går och går. Han har blivit mycket bättre de senaste veckorna. Det är knappt man hinner fånga honom på bild! Här går han omkring med en av veckans favoritleksaker.Etta på topplistan är den svarta datormusen med lång sladd. Oj, kolla vilken fin bild. Båda sitter snällt och kollar i kameran!

7 kommentarer:

Maria sa...

hejja hejja världens goaste Hugo!!!
kram till hela familjen... =)

Vikkan sa...

Heja Hugo, friskt humör! =) Så roligt att det äntligen verkat lossna på gåfronten!

Fnissar åt det suddiga fotot med Sigge och ler igenkännande. Det är svårt att få till bra foton på busfröna nu för tiden!

Synd ni inte kunde vara med idag på tvillingträffen!

Kram Vikkan å busfröna

Anonym sa...

Hej!
Kul att Hugo har tagit mod till sig och går. Ni får vara kvicka i benen för att hinna med pojkarnas takt, eller?
Kram mlj

Evelina sa...

Haha, grattis Krabban-Hugo! Tjihoo, nu får mamma kuta!

e sa...

härliga bilder! Här kryps det fortfarande mest men när jag bär på E händer det att L greppar tag i mina byxor på baksidan av låren och knallar bakom. Man får passa sig så man inte går för fort då :-)

Linda sa...

så fina bilder! heja hugo! kramis!

Erika sa...

Hemma igen efter en helg fylld med trädgårdar. Över 40 inlägg att läsa o kommentera och 200 bilder eller så att gå igenom i kameran.
Hoppas du hade en skön helg hemma!