lördag, november 22, 2008

Wow

1. Sigges första tand har stuckit upp! Ojojoj. Och med tanke på Hugos bölande idag misstänker vi att det kan vara på gång hos honom också.

2. Vi har klätt eken i ljusslinga och kan inte låta bli att tända! Inte precis som Liseberg, men fint blev det.


3. Ett alldeles oträdgårdsinriktat bloggtips. Jag har under två lördagar lärt känna Agaton Blixa Stolpe genom hans blogg. Sicken kille, sköna funderingar om stort och smått. Läsvärt! Och han har en florsockersöt lillasyster som är ett par månader yngre än Sigge och Hugo.

6 kommentarer:

Mia sa...

Klart att man får tända ljusslingorna nu när det är så mörkt ute. Jag har haft en slinga över rosenbågen i över två veckor redan hihi...

Jag ska ner till min syster på dop i december. Var längesen jag var på Liseberg vid jul så det blir kanske ett besök där då, på tal om ljusslingan.

Trevlig helg!

Kram Mia

Maria sa...

Här är också ljusslingor tända ute, snart är det ju jul!
Vi har härligt väder, nysnö och ca 5 minusgrader. Jag ska stå utomhus på julmarknad idag. Stod igår också, var ute i 7 timmar och då var det ca 15 minusgrader så mina tår och fingrar hade det lite kämpigt!

Vikkan sa...

GRATTIS till första tanden Sigge!!! =D

Ser tandköttet svullet ut på Hugo så är det nog en tand på g där med skulle jag tro!

Så fint med ljusslingan! I like very much! *myspys*

Kram Vikkan

jkl sa...

Grattis till tanden, det är stort med det första riskornet som tittar upp :)

Och tackar för fina ord och bloggen och lästips!

Linda V sa...

Mia: Vad bra att du säger det, en annan är ensam i grannskapet om att ha tänt! Liseberg är verkligen sevärt i december... men det tar slut den 23:e har jag för mig. Hoppas du ska hit innan jul!

Maria: Vi har också härligt väder för att vara Västkusten, marken är frusen och marken är pudrad av snö. Men fy, några 15 minusgrader slipper vi. Hurvas!!

Vikkan: En sån här stor händelse måste uppmärksammas! Tror kanske det var falsk alarm med Hugo, svårt veta vad det beror på ibland när de är griniga.

jkl: Jag hade mycket nöje när jag läste genom eran blogg! Ha en bra vecka!

Hjärtat Mitt sa...

Det är klart att man kan ha ljusslingor uppe redan!
Vissa har jag uppe året om, bara för att det är så mysigt.
Kul med första tanden.

Kram Mari i Marieholm