torsdag, november 20, 2008

Besök från Norrbotten

Pyret har varit på besök och pojkarna har haft en kompis att leka med! Kul! Lek och lek, det var en hel del pill i ansiktet och upprörda läten. Man tycker ju att mina pojkar ska vara vana vid lite pill, men de var uppenbart mycket irriterade... men så är dom ännu en gång förkylda och lite extra känsliga. För mig var det i alla fall väldigt kul att ha vuxensällskap på dagarna och vi har bland annat gått på stan (det händer typ... mycket sällan!) och även insupit julstämning på Liseberg.

Vi försökte oss på en gruppbild, men förstår ni hur svårt det är för tre småttingar på tio månader/ett år att sitta still och le i kameran?! Motivet ville hela tiden krypa iväg! Det blev lite suddigt utan blixt...
Hugo skakar galler.

Tack för några trevliga dagar! Och tack för all hantlangning, hjälp med mat och disk och efter-maten-röj och efter-barnen-somnat-röj med mera. Det har varit BÄST med extra assistans här hemma! Och trevligt sällskap :-) Ses i jul och i vår!

4 kommentarer:

Lycklig tvillingmamma! sa...

Skönt med lite hjälp!
Liseberg, underbart vackert, att få gå där och insupa lite julstämmning.
Vi får väl ta och till den sämre kopian gröna lund..
Kram

Linda V sa...

Dom gör verkligen Liseberg hur vackert som helst varje år. Nu var det nåt år sen vi var där så det var riktigt kul att gå dit.

Ola sa...

Jag ber allra ödmjukast om ursäkt å Ludvigs vägnar... han ville naturligtvis inte vara oförskämd.

De hämnades iaf med att skicka på honom en rejäl förkylning. Här hostas det hela natten från spjälsängen. Karina är dock frisk som en nötkärna (det är ju inte hon som sover i spjälsängen).

Linda V sa...

Ola: Att Karina lyckats hålla sig frisk efter att ha vistats bland våra virus är ett under. Jag är stum av beundran. Trist att Ludvig inte klarade sig, men skönt att han slapp vara sjuk på tåget!