onsdag, mars 05, 2008

Pysslat

Yes, äntligen en stund vid datorn. Jag har datorn nere i källaren och med två bebisar i huset så blir det inget okynnessurfande när man måste bära ner dem dit. Förra veckan var dessutom min mamma här och då vill jag ju hellre umgås med henne. Och oj vad många telefonsamtal jag skulle vilja ringa, men inte kommer mig för de stunder då bebisarna sover eller är allmänt nöjda. Och nu är klockan över tio och då är det ju för sent.

Nå, men titta vad fint jag och mamma gjorde då hon var här. Okej jag har typ sytt dit knapparna och min mamma gjorde resten (tack!). "Vi" gjorde den som 2-årspresent till min brorsdotter. Så fin så fin. Jag vill göra fler! Hittade mönstret i en handarbetstidning. Är sjukt pysselsugen, men man kan bara göra små överskådliga projekt.

Googlade lite på sy och pyssel och hittade bl a dessa fantastiska bloggar:
Blomma åker vagn
Pysselmama
Att sy en gecko
Knåpmodern

Köpa tyger kan man göra här:
Stoff och stil
Superbuzzy
Reprodepot

Visst är det härligt med vårsolen! Vi har varit och promenerat med barnvagnen flera gånger. Det så kul att se alla lökar som sticker upp i trädgårdarna runtomkring. Jag är lite motiverad inför trädgårdssäsongen, hoppas jag lyckas njuta och kanske göra nån liten förändring i trädgården i år.

Inga kommentarer: