torsdag, mars 13, 2008

TRAUMA

Jag har i flera veckor längtat efter att komma iväg till plantskolan för att köpa lite penséer och vårlökar att sätta i mina utekrukor. Jag har även längtat efter lite nya krukväxter inomhus. Vi har fixat till i sovrummet, men det är tomt i fönstren. Och bebisarna ligger i soffan i vardagsrummet och tittar ut genom fönstret på dagarna och jag skulle vilja ha någon fin blomma som de kan titta på.

Ikväll kom jag så äntligen iväg! Jag njöt i fulla drag och jag tror jag har kollat in varenda planta. Jag hittade dom ljuvligaste små minipenséerna. Jag stod säkert en kvart och valde ut den finaste orkidén. Jag stod länge och velade om jag skulle köpa en porslinsblomma eller inte. Och skulle jag köpa några pelargoner kanske. Jag köpte till och med några jättefina snittblommor i plast som jag tänkte ha på vår nya byrå i sovrummet. Bland annat.

När jag så strax innan stängningsdags står i kassan och ska betala (698 kr) , SÅ HAR JAG INGET LEG I BÖRSEN! Jag har aldrig lärt mig koden på kortet och jag fick inte betala utan leg. Maken hämtade ut ett paket häromdagen och jag hade glömt lägga tillbaka körkortet i börsen. Gah!

Gissa om jag lipade i bilen hem.

12 kommentarer:

sericea sa...

fan vad surt!
men hur sjuttsingen kan du inte ha lärt dig koden på ditt kort? jag är lessen, men det måste man kunna! :o)

Linda V sa...

Nä, det är jätteklantigt! Jag har inte ens koden uppskriven, har nog slängt lappen? Jag har ett annat kort också där jag kan koden, men på det kontot är det tomt. Har inte fått några föräldrapenningar än! :-o

Cin sa...

Vilket antiklimax!! Förstår dig, men nu har du världens anledning att lära dig den där koden. Så behöver du aldrig mer köra hem tomhänt! :)
Kram Cin.

Karin A sa...

Nej så jobbigt...och tråkigt! Får du tid att åka tillbax snart? Fina bilder på pojkarna...så sött med de randiga kläderna. Tänker ofta på er! Ha det fint och kram!

Ronja sa...

Hej Linda! Måste börja med att gratulera till småprinsarna! Vilka godingar! Vilken trygghet det måste vara för bebisar att ha varandra i början av det stora livet (och sedan också förstås, men jag tycker att man ser det så fint på dina bilder!).

Förstår att det var ett trauma för dig att inte få hem grejorna... Att bli stående vid kassan och inte kunna betala tycker jag är jobbigt och detta i kombination med att du hade laddat så inför besöket på plantskolan så förstår jag att det kändes tungt.

Men, nu får du ju anledning att åka dit igen!!

Många kramar från Ronja :)

Anonym sa...

Hej! Synd att du glömt koden, det kan bli så, det är väl några veckor sedan du har varit o handlat och inte haft anledning att komma ihåg några siffror. Jag antar att mesta tankar kretsar kring barnen, så ett kod kan försvinna i glömskan, vi har så många olika koder att komma ihåg. Ha det så bra, kram mlj

Anonym sa...

Stackars dig att behöva åka tomhänt hem. Ha det gott, karina.

karinastradgardsblogg.se

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Stackars dig! Lät de dig inte heller ställa undan grejorna du plockat ihop så att du kunde komma tillbaka dagen efter och betala? (Sigge och Hugo är så underbart söta att de ändå konkurrerar ut alla blommor)

Anna sa...

Skit vad jobbigt! Men som tidigare sagts.. du kan ju nu åka dit igen och njuta av alla blommor! Nästa gång har du med dig kontanter ;-).

Cecilia sa...

*hahah* skönt med någon fler än jag som säger "börs" :-)

Solan sa...

Jisses så tråkigt. Har du kunnat köpt in dessa nu i efterhand. Är nybliven bloggare så jag kollar runt lite på era fina bloggar. Ha en bra dag //Solan

johanna sa...

dina lilla söta barn är sååååå gulliga... och vilken storleksskillnad, men den kommer ger sig snart.
Varför kan du inte din kod??? jag fick visa leg idag på systemet... jag är född '74... jag blev glad!!!
trevlig kväll.