onsdag, mars 05, 2008

Ey man

Coola killar:K köpte de här bodysarna när han var i USA i höstas. Hugo drunkar, men på Sigge sitter de som ett smäck. Bilden är tagen idag efter att vi varit på babymassagekurs.

Bonusbild:

7 kommentarer:

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Coola killar! De är supersöta! Känner mig som en dålig kompis som inte skickat nån present än men hoppas det är okej att vänta tills vi träffas...

sericea sa...

Vilka godingar! Dom växer så det knakar verkligen. :o)

Marina sa...

Så härliga bilder och oj som dom växter. Mina har aldrig varit så små. Vägde 4,4 och 4,5 när dom föddes. Det gick bra det också. Så söt dockan var!

Anonym sa...

Saknar er! Tack för senast. mlj

Ola sa...

Kämpa på och kom ihåg att njuta, även när det är slitsamt! :-)

Ludvig vinkar och hälsar!

Hanneles paradis sa...

haha, de växer ju som ogräs :)

Anonym sa...

Hej Linda!
Du minns säkert inte mig, men vi gick trädgårdskurs tillsammans för 1 år sedan. Då hade jag en liten bebis hemma och skulle precis börja att bygga hus i Kungälv. Nu är huset snart klart och det är dags att sätta tänderna i trädgården, skoj, men lite ångestframkallande. Jag har stött på din blogg då och då när jag googlar på ngt trädgårdrelaterat, så nu tänkte jag väl mest säga stort grattis till era små underverk, de är verkligen jättesöta. Hoppas att du får lite tid över till trädgården, nästa vår hjälper de nog gärna till och gräver!
Hälsningar Jenny R