måndag, december 23, 2013

Julhälsning

Hej alla läsare på bloggen! Som ni märkt har jag tagit bloggpaus, ibland tar bara skrivandet slut! Men jag är 100% säker att jag kommer tillbaka efter nyår! När ljuset återvänder och man börjar bläddra i frökataloger... Ska jag vara ärlig tänker jag jättemycket på odlingssäsongen 2014 redan nu! Men nu är det fullt upp med julfirande och sånt, sparar på bloggandet till nästa år.

Här kommer i stället vårt julkort!God jul allihop!

6 kommentarer:

Lotta 8`) sa...

Jättefint julkort och vilken tur att du var snabb med kameran när snön föll :) God Jul! Hoppas du får en härlig helg, kram ♥

Marina sa...

God Jul till er också! Även jag har börjat tänka lite smått på nästa odlingssäsong men jag försöker att njuta här och nu först. Får se om jag klarar alla juldagarna utan att ta tag i Impectakatalogen??? ;)

God Jul!

Carina sa...

Vilken härlig bild, fylld av lust lek och snö! Så mysig! Önskar er alla en god fortsättning på julen och vet du vad, det är nästan så att jag fick lite trädgårdslust när du skrev om det....fast bara nästan....nu är det tom t på det...du skulle bara veta....vi har inget avlopp för tillfället, får "kasta vatten" utomhus istället....kasta vatten hihi....du vet vad som menas med det?!
Ha det fortsatt gott i julhelgen.
Kram

Jo sa...

God jul till er med såhär på annandagen! :) Vi sitter också och funderar så smått på Odlingssäsong 2014. J fick ett odlingsset med ljusramp mm av mig i julklapp så nu funderar vi på om vi ska starta uppdrivning av chili mm i det eller testa att odla med näringslösning istället för jord osv. Lite spännande att testa! :) Snart blir det att kika i katalogerna från Impecta och Thompson&Morgan och se vad vi ska hitta på nästa år!
Gott nytt om vi inte "hörs" innan dess! :)

Erika sa...

God fortsättning på er! Hoppas ni har haft en skön ledighet i snön!

Unknown sa...

God fortsättning på det nya året!
Jag undrade nästan om det hänt dig/familjen något..Men jag förstår att du kan behöva uppehåll. Ingen snö i Stockholm och i Järvsö var det snö när vi kom upp innan jul men efter en vecka så var det bara slask, is och ingen skidåkning. Dock hade sorkarna inte kunnat äta på några buskar(träd så det var bra!
/Kerstin