fredag, april 05, 2013

TV-premiären

Oj, vad pirrigt det var igår kväll när programmet skulle sätta igång. Och jag fick vänta en stund, men 28 minuter in i programmet hälsade Helena på hemma hos mig. Två minuter senare var det över! Jag tycker det blev ett fint inslag, med många fina bilder från vår trädgård. Och så Elmer i ett litet hörn! De var här i flera timmar, så det var mycket man inte fick se, men så är det med TV.

Själva programmet är ett gör om-program, där ett team på 15 personer väller in och fixar fint hos en familj på en vecka. Sen blandas det upp med trädgårdstips, växttips och andra råd. Kanske lite mycket bygg och anläggning och prat om att bli klar innan deadline, men annars ett bra komplement till Trädgårdsonsdag och Trädgårdstoppen. Vad tyckte ni?

10 kommentarer:

Kerstin sa...

Visst var det hos dig de var? Jag tyckte väl jag kände igen trädgården. :-) Riktigt kul att få se med rörliga bilder när jag har sett en massa bilder på bloggen innan, men man fick lite mer överblick såhär.
Ni har det så himla mysigt och visst är det kul när barnen vill vara med och odla själva!? :-)

Ulrika sa...

Jag satt och tittade igår, väntade på att få se din trädgård. Sen kom den!
Det var ett fint inslag, kul att se!
Ha en bra helg.
Ulrika

Mia sa...

Fy så dumt, tv4 visas inte i utlandet, så synd!

Louise sa...

Hej!
Kände direkt igen din trädgård från bloggvärlden! Vad roligt! Tyckte programmet var helt okej förutom tjatet om tidspress och hur man kan få för sig att göra en sandstrand i en villaträdgård med katter. Det blir nog snabbt en kattoalett! Äckligt! Kommer nog fortsätt se programmet, bättre än trädgårdsonsdag i alla fall. Sedan är det ju enorma projekt de gör, inte så lätt att ta efter men tips och idéer kan man ju få.

kram louise

Lotta 8`) sa...

Men gud vad kul! att se din trädgård på tv :) Så jättefint du har det! Du kan snart vara med i trädgårdstoppen :D

Roligt oxå att se förvandlingen av trädgården, lite blandade känslor när grävskopan for fram men det blev ju bra tillslut :)

Ha en trevlig helg :)

Maria sa...

Så kul, ska genast kolla!

Hélena sa...

Det var jätteroligt att se din trädgård med rörliga bilder. Jättefint! Jag gillade programmet, betydligt bättre än trädgårdsonsdag som mest handlar om smågnabb och matlagning :-)
Ha en härlig helg!
Kram Hélena

Acchleja-Carro sa...

Kul att få se din trädgård på rörliga bilder. =) Jag tycker att det var ett trevligt program, och fick några idéer att bearbeta för min egen trädgård med barn i.
Ha det fint! /Caroline

karro sa...

Kände igen din trädgård direkt :-)! Jättefint repotage och man blir ju så inspirerad av dig!

Erika sa...

Det var jätte roligt att se dig med i ett trädgårdsprogram på TV. Jag tom fick S att titta på det med mig. Man kan faktiskt höra lite Göteborgska när du talar! :-)