lördag, januari 28, 2012

Vintervila

Trädgården vintervilar och bloggen likaså. Jag har inte skrivit sedan november och ungefär lika länge har jag inte heller läst några bloggar. Hoppas ni har det bra! Julen passerade och vi åkte upp till Norr- och Västerbotten och vilade upp oss och sedan har vi fått två fyraåringar i familjen och det har varit en del kalasande. Jag har dessutom börjat med Wordfeud och ramlar ner i soffan med mobilen på kvällarna i stället för att sätta mig vid datorn och uppdatera mig i bloggvärlden.

Jag har ingen intensiv vårlängtan för det är mycket jag vill hinna med under vintersäsongen som är jobbiga att prioritera när vårbruket drar igång. Det handlar om att röja och rensa... vi har t ex massor av barnsaker att börja göra av med. Svårt med tiden och orken. Vi har långa läggningar på kvällarna. Lilleman klättrar ur sängen som en studsboll så man måste sitta med honom tills han somnat. Stora killarna läser vi med och det kan ta en bra stund innan de sover (de sover ofta en stund på dagen fortfarande). Sen är det jobb också som ska göras på kvällarna när man har det jobbet jag har.

Med ljuset kommer nog vårlängtet och jag kanske tar mig tid att blogga. Ha det gott!

6 kommentarer:

Anngus sa...

Det ser jag fram emot!

Anonym sa...

Välkommen tillbaka! Pojkarna har väl blivit så stora så man nästan inte känner igen dom sedan. Ha det bra. Kramar Lisa.

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Vad trevligt att ni har lite snö :-) och äntligen en blogguppdatering, förstår att ni har fullt upp.

Ika sa...

Roligt att läsa ett inlägg från dig. Tänkte på dig under fågelräkningen för den vet jag att du har hlat på andra år.
Hälsa familjen!

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Känner igen det där med tiden och att man bara inte hinner allt man ville/tänkte (och långa läggningar... ;-) Men, men, tids nog :-)

Ha det gott!
Annika

Lo sa...

En vän till mig brukar säga att tiden går inte, den kommer. Det är skönt tycker jag, att låta var sak ha sin tid, möta det som kommer till en istället för att rusa i förväg och kanske förbi. Skönt med en vintervila och låta var sak ha sin tid.
Allt gott!
Lo