söndag, september 28, 2008

Små små steg

Sista veckan har jag sett att Hugo jobbat lite extra på att lära sig krypa. Han har lyckats lyfta både armar och ben när han står på alla fyra, men inte lyckats koordinera det hela. I torsdags började han plötsligt ta några försiktiga steg...

Sen har han kommit på att man kan kravla sig fram. Han har tagit sig från täcket till mattan, men när jag skulle filma så gick det inte. Filmen visar hur svårt det är och hur frustrerande det det kan vara att lära sig nåt nytt.

Det var många filmer på Hugo idag. Det kommer säkert fler, även på Sigge.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för filmerna, det är kul att se lite rörliga bilder på killarna. Jag har lite fuktiga ögon när jag ser på dem. Kram mlj

www.vikkan76.blogg.se sa...

Tänk att det ska vara så svårt att lära sig krypa. Min Elias höll på länge och väl innan det lossnade. Han lärde sig dra sig fram på armarna först innan själva krypet så han var inte alltför frustrerad som tur är. Johanna hon satt mest och observerade brorsan så veckan efter att han kröp så kröp hon och då hade hon knappt övat alls.

Lycklig tvillingmamma! sa...

Coolt, nu kommer de!
På med tränin gsbrallorna och börja jaga barn! ;-)
När mina fick vara utan byxor och blöja (ja, så länge jag vågade, typ efter bad)så gick det mycket lättare för dem!
Frustrationen är på topp där ser jag, det är inte lätt!
Kram kram

NinaH sa...

Underbara små filmer på två, små underbara killar! Ja, himmel, sicken kamp det är att lära sig livets nödvändigheter! Ha det gott med dina små!

Lotta sa...

Gud så gulligt!! får nästan lust att sy fast skinnbitar på byxknät så han kommer igång :) Lagom irriterat skrik - härligt! Tack för titten =)

Hjärtat Mitt sa...

Ja, snart har du fullt upp :)
Härliga filmer, man glömmer fort hur det var.

Kram Mari i Marieholm

Karina sa...

När Ludvig bara har en kortärmad body på sig så kryper han mkt bättre, så bort med byxa och strumpor .)