måndag, januari 07, 2008

Frigiven - hemma igen!

Jag gjorde ett ultraljud idag och bebisarna verkar må riktigt bra. Och mina egna värden håller sig på en stadig nivå, åker inte iväg åt nåt håll, så nu tyckte dom inte att jag behöver dagliga kontroller längre. Nu är jag alltså hemma igen och ska in på provtagning och CTG på onsdag och ultraljud på torsdag. Vi trodde ju att vi skulle bli föräldrar förra veckan, men nu kan jag lika gärna gå så här i några veckor till!

Det är skönt att vara hemma, men samtidigt så var det himla bra på sjukhuset. Jag blev väl omhändertagen och för mig var det rena lyxen att få ordentlig mat varenda måltid. Det var kött, fisk eller kyckling både till lunch och middag med både kokta grönsaker och en sallad till. Och lite efterrätt till lunch. Med lite salt och peppar så var all mat jättegod!

Och man kunde ju inte göra annat än vila och det var ju det som jag behövde.

10 kommentarer:

Fundera grönt sa...

Vad skönt! Ha det riktigt gott nu hemma!

Anonym sa...

Passa på och vila och NJUT av lugnet! Det blir kanske inte så mycket av den varan längre fram ;-)
annelie

Marina sa...

Skönt att ni alla mår bra. Vila behöver du säkert dels är nog din kropp redan trött och den lär ju itne bli piggare direkt efter förlossningen heller när det kanske blir mycket att göra och lite sömn. Passa på att vila!

Nettan sa...

Vad skönt att ni mår bra och att du får vara hemma även om det var god mat på sjukhuset. Om det är något du behöver eller så så ring bara! Är hemma hela dagarna här på andra sidan kullen.

Anonym sa...

Hejsan.
Min dotter tyckte det var bra att inte fylla år nästan samtidigt med julklapparna (29 jan). Hon var lite orolig att det skulle bli mindre presenter då "ler". Det är ju jobbigt med sjukhus men visst är det "lite" mysigt att inte veta vad som bjuds? Vila och ta allt med ro. Ha det gott, Karina.

karinas.tradgardsblogg.se

Cin sa...

Härligt att höra att ni mår bra allihop! Jag tänker på er det ska du veta. Tack för svaren på min förra kommentar. Veckorna hade jag koll på, men det där med dagarna va nytt för mig. Då vet jag det till den dagen jag själv ska börja räkna dagar o veckor! :)
Kram Cin.

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Vad skönt att ni är hemma och att de dagliga kontrollerna inte behövs, nu kan vi vänta några veckor till! Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge ;-)

Karin A sa...

Skönt att höra att bebisarna verkar må riktigt bra och att du får vara hemma igen. :) Kram Karin

Maria sa...

Bra att de håller sig därinne ett tag till och att allt verkar bra! Det är ju allra bäst för bebisarna om de får bo där tills de är klara. Ska de födas som vanligt eller med snitt?

Maria sa...

Ja, det där sista kan man ju iofs aldrig veta, men jag tänkte alltså om det var planerat med snitt eller om det är tänkt att gå den vanliga vägen...