fredag, november 09, 2012

Skönaste trädgårdsbloggen!

Vet ni vad? Lindas trädgårdsblogg har vunnit priset som "Skönaste trädgårdsbloggen" i en tävling hos Bygghemma.se! Någon läsare har nominerat bloggen (TACK!) och sedan har en jury valt ut en vinnare. Motiveringen lyder:
"Älskar du också att se färgerna i en välskött trädgård? Det gör vi med! Linda med bloggen Lindas trädgård föll oss direkt i smaken och det kändes som att vi själva gick omkring i hennes trädgård, doften från dess planteringar och senaste tidens krispiga höstbilder gör att du känner dig riktigt välkommen. Grattis Linda!"
Visst är det roligt? Dock vet jag inte det där med välskött ;-) Utan er läsare som stöttar, kommer med råd och glada tillrop skulle inte bloggen vara vad den är. Underbart att ni finns!

Och hemma i trädgården är det nu höstigaste hösten då löven trillat av och gräsmattan kippar. De tappraste som fortfarande håller ut är spirean, forsythian och cotoneastern. I helgen ska jag ge mig ut på en fotorunda så får ni se!

Något som jag ska skaffa mer av till nästa år är små uppstammade buskar i kruka. Jag älskar tallen jag har vid trappen och så den här japanska buskroslingen som står i toppen av blåbärsstigen. Måtte de klara vintern... måste nog gräva ner innan kylan kommer på allvar. 
Trevlig helg!

PS. Om ni bloggar om julklappstips till trädgårdsintresserade så glöm inte lägga in ditt blogginlägg i listan i mitt julklappstipsinlägg, så kanske fler hittar till din blogg!

13 kommentarer:

Trädgården på Höjden... sa...

Stort grattis! Så himla kul.
Ha en fin helg. Här ska packas...
Kram åsa

Pilgrim sa...

Men grattis! Vad roligt, det är du verkligen värd.
Ha en underbar helg!
Kram Hélena

Marina sa...

Grattis till dig! Du är så klart värd ett pris.

Kram o trevlig helg!

The Rosegarden in Malevik sa...

Men Jösses,SUPERDUPERGRATTIS :)
å missa nu inte.......

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W


O
F
F

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

Northern Shade sa...

Congratulations on winning the award. Good luck with overwintering your shrubs in pots. I like the idea of being able to move them where needed in the garden.

Anngus sa...

Grattis, det är du verkligen värd!

Anna - Stugstrapatser sa...

Grattis! Det är du verkligen värd. Du är en stor inspirationskälla och jag bläddrar gärna i din blogg när jag behöver tips och råd. :)

Ulrika sa...

Grattis! Vad kul!
//Ulrika

Maria sa...

Grattis! Vad kul! Gillar speciellt de färgglada bollarna på armeringsbågen!! Så vill jag också ha i min trädgård...

Berit sa...

Grattis, grattis!!
Ha en underbar helg!!

Ika sa...

Grattis grattis!
Hörde att C hade lite frågar till S. Ni är välkomna hela familjen på en fika när det passar er. Så kan dem prata i hop sig.

karin-odlar-sin-trädgård sa...

GRATTIS! Vad kul, den utmärkelsen har du verkligen förtjänat! kram!

Ulrika på Timjan och pioner sa...

Men oj så himla kul! Stort grattis!