lördag, september 04, 2010

Kravling

En liten film på Elmers kravlande. Han blir fem månader om en vecka. Det är någon av storebrorsorna som sjunger i bakgrunden, troligtvis Sigge (fast Hugo är mer sjungig).

Vi har haft besök i helgen och det känns som söndag när de åkt. Det var underbart att se hur pojkarna tog kontakt med de stora killarna (6 och 8 år). De läste böcker med varann och busade i saccosäckarna. Jag har jättefina bilder att spara i "familjealbumet"(som aldrig blir av att göra!).

På eftermiddagen (gästerna hade åkt) skulle vi på en promenad till skogen och bland annat titta på "tooa ååle" (=stora hålet, ett hackspettbo där det bodde en hackspettfamilj i våras). Men en grannfamilj gick förbi och då hamnade vi hos dem istället. Vi mumsade på plommon och lekte med deras leksaker. Toppen!

Trädgården är fin just nu. Där jag väljer att titta. Frodig och fin. Jag har rensat undan lite ogräs, knipsat undan urblommat (på valda delar - kaosställena låter jag vara), klippt in lite buskar (inte kört undan klippet). Nu längtar jag efter att pojkarna blir friska och kommer igång med dagis. (De har varit hemma hela veckan och då får man ta allt på deras villkor och kila in Elmers behov däremellan. Plus städ och tvätt och annat förekommande.) Och att Elmer sover gott på dagarna. Då ska jag vara ute och dona och höstfixa och så en massa fröer jag köpt. Det kliar i fingrarna att börja plantera de områden som nu varit täckta av plast ett bra tag nu. Kan det vara två säsonger?

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att Elmer hittar nya saker med sitt sätt att komma fram. Tyvärr funkar inte ljudet så någon sång blev det inte.
vi ses snart, mlj