måndag, juli 05, 2010

Maiden´s blush

Min ljuvligaste ros....Den doftar verkligen som den godaste rosen!

Dock växer den inte så snyggt... eller så borde jag binda upp den lite bättre. Försökte ta en bild, men det blev inte bra. Dessutom skulle den behöva en underplantering som är lite högre än den jag har nu (den står bland primula, ormöga och en låg slags flocknäva).

8 kommentarer:

Iréne JB sa...

Inser det mer och mer, rosor står på önskelistan. Har inte en enda, eller jo en. Inne i häcken av sibirisk ärtbuske växer en vit pimpinellros som har en kort men intensiv blommning.
Men rosorna får bli ett annat år, för då måste jag gräva fler rabatter, och vart de ska vara vet jag inte. Får inte förstöra pulkabacken, och den lilla platta utan vi har, knappt tillräckligt stor för kubb, vill vi har till just kubb...
Dina rosor ser i alla fall helt ljuvliga ut.

Anonym sa...

Vilken underbar ros. Jag tycker bilderna blev lite hemlighetsfulla, som en skygg ungmö.
/Annika

Monica R sa...

Vilken ljuvlig ros! jag hade en ros här dit jag flyttade, röd, enda färgen på ros jag inte ville ha.. men den dog i vintras.. å så synd *ler* så jag ska köpa mej en ny ros.. skriver upp den här på min villhalista!

kram Monica R

Vikkan sa...

Lovely! ;-)

Iréne JB sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Så fin o vilken skön rosa färg...
Kram mlj

Lindas trädgårdsblogg sa...

Irene JB: Om ett par år kommer jag inleda projekt rosfrossa... har utsett en del i trädgården för just rosor. Men det innebär en massa grävande och bearbetning av jorden, så det är en del jobb. Om ett par år :-)

Annika: ja, den är verkligen underbar!

Monica: Ja, det var ju "tråkigt" :-) Den här rosen är en gammeldags ros, så den blommar bara en gång på sommar. Den brukar börja i slutet av juni, lite senare i år. Vissa år missar jag blomningen helt om jag är bortrest på semester just då. Värt att tänka på!

Mlj: Det är en favoritrosa! :-)

Erika sa...

Mmmm rosor härligt att köra ner nosen i dem o underbara att titta på.