söndag, mars 28, 2010

Trädgården i slutet av mars 2010

Snön är nästan borta och nu är det inte särskilt vackert i trädgården. Blött och skräpigt. Får se om det torkar upp lite till påsk så kanske man kan börja städa upp lite (om jag orkar).

Rabatten vid entrén från cykelvägen:
Grusgångarna sett från norrgaveln:Gräsplatån på baksidan: Baksidan med diket (vi dränerade här i höstas, finishen är inte riktigt klar). Vi har en kall baksida, snön ligger alltid kvar länge här:Försökte hitta snödroppar och lökar som växt under snön, men icke. Men julrosen har massor med knopp!

Vi fick bilder från barnens farmor i Piteå. De får nog vänta ett tag till innan trädgårdssäsongen sätter igång...Visst är det tjusigt med snöslungade kanter!

4 kommentarer:

Hannele på Hisingen sa...

nu är det inte mycket snö kvar

Karin sa...

Vill bara önska dig lycka till med påskkycklingen (?) som kommer snart! Stor skillnad att bära bara 1 va? Kram Karin

Lindas trädgårdsblogg sa...

Hannele: Det försvann en massa idag också!

Karin: En dryg vecka kvar nu bara! Visst är det skillnad! Men jag har ju aldrig varit gravid så här länge och förra gången var jag ju sjukskriven i flera veckor och hade inte två tvååringar att ta hand om! Så livet är annorlunda! Har tack och lov sluppit många av de besvär jag hade förra gången och kroppen känns inte alls lika tung. Du gjorde det bra som var gravid med tvillingar samtidigt som du hade Adam!

Erika sa...

Ojoj vilka perfekt kanter det var på de snövallarna!!
Ja det gäller att leta ordentligt efter alla sina knoppar!!