lördag, februari 20, 2010

Dagens bilder

Mina trädgårdsvänner pratar mycket om frösådder just nu. Jag skippar det i år igen. Men jag vill så gärna göra trädgårdslandet i vår/försommar, nån pallkrage ska man väl kunna få till. Men det blir direktsådder och köpta grönsaksplantor i så fall. Utbudet i plantskolorna är ju rätt stort.

Vi har fått mer snö!

Börjar känna mig lite tung och seg nu, känner av fogarna, får ta det lite lugnt. Vi har ju haft sportlov den här veckan, men inte har det blivit mycket sportande. Pojkarna har inte ens kommit ut varje dag, för det känns som ett väldigt svårt projekt. De ränner gärna iväg och är svåra att få hem (gråt och spagettiben och vill bli burna). Men idag var vi ju bara tvungna att ta oss ut. Så mycket snö det kommit! När vägarna är fyllda med snö kan man ju ta pulkan och då vet man ju att man kommer hem! Plumsade till lekplatsen och fick nästan skotta fram gungan! Det där med pulka funkade inte jättebra, det tippade mest.

6 kommentarer:

Ika sa...

Det kommer en vår 2011 också, vi får satsa på den istället tycker jag.
Hur går det med nya åket? Har den kommit?
Har börjat jobba igen blogg tiden försvinner men jag försöker att iaf fota så att det kommer ut en del.
Ha de bra!!

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Så underbart ni har det! Det ser ut som här vilket betyder att ni slipper hemlängtan ;-) Tycker det låter bra att du struntar i blomfröer, du får ju ett tredje busfrö att hålla reda på!

Ola sa...

Tänkte bara få gratulera till vintern! Måste vara ganska härligt ändå, att få en vit vinter där i grålandet! ;-)

Evelina sa...

Jag tänker på dig ibland när jag tycker att det är jobbigt att pulsa runt med fjunen i snön. Då känns det genast som en dans. Du är duktig nu tycker jag!!

SvartaSara sa...

Hejsan. Jag hittade din blogg på nätet då jag leta om info angående perlit så jag ville titta in här och vilka härliga bilder du har av trädgården och vilka rabatter du har. Jag har börjat planera vår tomt nu, har haft en sommar nu så vi har fått en gräsmatta å planterat lite små buskar och träd. Men i år blir det fröer, lökar och rabatter. Så jag följer gärna din blogg om det går bra.

Anonym sa...

Hejsan på er!! Har det kommit någon liten bäbis lillebror eller lillasyster? Det så spännande. Ha get gött. Kramen Lisa i Örebro