måndag, december 21, 2009

Intensivt

Nu är stora intresset hos pojkarna att dra omkring stolarna i köket och upptäcka ytor som hittills varit svåra att nå. Vällingburken står numer ännu högre upp...Det är mycket utveckling just nu och mycket mera vilja. Klåfingrigheten vill inte ge med sig och det är fortfarande ganska svårt att hälsa på hos folk. Väldigt mycket uppmärksamhet på pojkarna och väldigt svårt att konversera.

Fler ord trillar in för pojkarna. Idag sa Hugo "vägvält" så man hörde varje bokstav! Kan dock ha varit en engångsföreteelse, för när han skulle upprepa lät det inte lika tydligt! De säger Zigge om Sigge, men de kan inte säga Hugo. Första sången de sjungit är tptptptptptpt med fingrarna upp i vädret (tipp tapp)! De har bra koll på färgerna nu. Hugo är väldigt förtjust i sin toppeluva och den går han gärna omkring med inne. Han har en liten betongbil i samma färger och han pekar på färgerna som är lika. Orange verkar vara favoritfärgen. Måste hitta oranga pärlor. Hugo har börjat lägga pärlplattor med väldig omsorg om färgerna.

Bus vid matbordet med en av favoritminerna:

Jag är långledig nu och väldigt glad över snön som kom inatt. Om den kunde få vara kvar är det ingen brist på aktivering, dock verkar det bli plusgradigt framåt julafton, så vi får njuta av det lilla!

5 kommentarer:

Linda sa...

så fina pojkarna är!

Erika sa...

Ingen pulkaåkning?

Evelina sa...

Visst är det härligt nu med snön! så mysigt! Ville bara önska Er en GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!!!

Anonym sa...

Det är då härligt att ni har fått så mycket snö. Snön har vräkt ner hos oss också, men vi riskerar inte att den ska töa bort innan jul, vi har kallt här, -10 grader, lätt snö i tre decimeters drivor, naturen är en julkort, vart man än tittar på.
Bussföraren talade om att han hade sett tolv avåkningar under dan. han kör tre mils sträckan under dagen, det var rekord av avåkningar för honom, så det har nog varit besvärligt här med, med all snörök. mlj

Anonym sa...

ps. Killarna ser ut att trivas i den vita miljön, så fina de är.
God Jul till er. ds