söndag, juli 13, 2008

Midsommarminnen och annat

Det är semestertider och jag tar mig inte mycket tid till att blogga som ni märker. Allt är bara bra. Pojkarna har gjort många framsteg sedan senast. Till exempel hade de spagettiben i midsomras, men blev stadiga på bara några dagar. Det roliga var att Hugo för en gång skull var före Sigge! De älskar att stå på benen. Det är jättekul att dansa och gunga framför spegeln med mamma eller pappa bakom :-)

Här kommer några blandade bilder från i sommar.

Vi firade midsommarafton med hela tjocka släkten i Västerbotten. Släkten som bara växer för varje år (fyra nya sedan förra sommaren). Midsommarstången var den vackraste du kan tänka dig, alldeles lila av syrener! Syrenblomningen som är över så snabbt hemma håller på i veckor uppe i Norrland.

Men jag undrar just var alla gubbar är när dansen sätter igång?
Vi har haft ett enkelt namnkalas för pojkarna. Två timmar före gästerna skulle komma öppnar sig himlen och regnet vräker ner, men precis då gästerna anländer slutar det regna, solen tittar fram och det blev riktigt varmt. Helt otroligt! Annars har vi väl inte haft jättetur med vädret. Det har varit några varma dagar, men det har också varit riktigt kallt. Jag, pojkarna och min mamma har bott i bushen utan el och rinnande vatten i en dryg vecka. Det gick jättebra, men vi fick naturligtvis åka på en del utflykter för att proviantera med mera. Inte med båt dårå, vi tog förstås bilen...

Pojkarna har bland annat fått gunga!
Men det är ju inte klokt vad grejer man ska ha med sig! Till sist en suddig bild på en glad Hugo när han precis lärt sig att stå! I trädgårdsväg så har jag för första gången besökt den berömda plantskolan Rydlinge i Skellefteå. Och idag var det ju Öppen trädgård. Men detta får jag berätta om i separata inlägg. Men det kan nog dröja ett tag innan jag bloggar igen.

/Övergår till semestermode...

9 kommentarer:

Maria sa...

Hej Linda!!!
har varit här inne & kikat med jämna mellanrum. Hoppas vi snart kan ses igen. Åhhhh va grabbarna växer, sötnosar!!!
Ge dom pussar från mig & mollie

kram Maria

Evelina sa...

HiHi, visst är det roligt när "lilleman" är före i något!
kram Evalina/2wins

Lotta sa...

Hej Linda, gott att läsa att allt är väl med er alla och att S och H växer och frodas och tänk när de börjar krypa runt... åt var sitt håll... fniss - ja, du har en härlig tid framför dig. Ha en skön sommar om vi inte bloggas mer. Kram 8`)

Maria sa...

HEJ LINDA!
Vet inte om du hinner läsa här nu på sommaren...men om du gör...JA, slå en pling! Vore roligt att träffas!!

Hanneles paradis sa...

Underbara bilder, det där med massa grejer minns jag...

Hjärtat Mitt sa...

Vilka härliga sommarbilder.
Och vad spännande att pojkarna kan gå nu. Det innebär kanske lite mer jobb, eller?
Visst känns det som om man ska flytta varje gång man ska övernatta någonstans med barnen? Så mycket packningen som ska med, alltid.

Kram Mari i Marieholm

gjuta betong sa...

vattnas i munnen när man ser bilderna på tårtorna...

Huset på backen sa...

Hej!
ser att du/ni har varit i mina trakter, trevligt! Rydlinge har mycket fint och är en seriös plantskola.
Ha de gott!
kram . husetpabacken.blogg.se

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Grämer mig än en gång att vi missade killarnas namngivningsfest nu när jag ser tårtorna ;-)