torsdag, april 03, 2008

Hugo kan också

Jag ville visa att Hugo också är duktig på att lyfta huvudet. Men han ville bara tippa.Och vips låg han på rygg.Igår gjorde han nåt så roligt när jag la honom på magen. Han lyfte inte huvudet, utan rumpan! Där hade jag tyvärr inte kameran framme, det såg helmysko ut!

Så en till bild på brorsorna.

10 kommentarer:

Maria sa...

De är ju bara för gulliga!! De är som två små dominobrickor som tippar efter varandra kanske!!

NinaH sa...

Oj vad stora era killar nu har hunnit bli!!!! Dom är så söta!! Det är jätteroligt titta in här nu & då och se hur de utvecklas. Det går så fort!

Anonym sa...

Vilka små godingar!! Jag har också fått uppleva glädjen med tvillingar, men de tjejerna är 17 år nu..Int små längre men söta =)

Anonym sa...

Kul att få se nya bilder på de små, ögonen på mig tåras :) puss på er /mlj

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Vilka sötisar, kul att de börjar röra på sig men jag kan tänka mig att det bara blir ändå mer fullt upp för dig! Har du klippt perenner? Idag snöade det en massa här (tyvärr är det plusgrader så du kan ju tänka dig) men jag har inga tankar på att olja någon altan i alla fall...den ligger ordentligt nerbäddad i både gammal och ny snö.

Lotta sa...

Faller en - faller alla.. =) Sådana sötingar de är =) Och jag gissar du har fullt upp nu när de är vakna mer - *viskar till gossarna: det är rätt, kör hårt med morsan* ;) Ha det gott Linda 8`)

Hanneles paradis sa...

Hihi, snart sticker de iväg :)

Faster sa...

Hej! va duktiga de har blivit!

Ps, krister,vet du att pentagon har 284 st toaletter? ds. / martin

Ida sa...

Så søte gutter! :)
Herlig!

Anneli sa...

Oj, vad de har vuxit! Och Hugo börjar ju komma ikapp :)
Trevlig helg Linda!