onsdag, februari 06, 2008

Vill ni se fler bebisbilder?

Det är verkligen urtråkigt i trädgården just nu, vill inte alls gå ut. Men jag börjar faktiskt bli sugen på trädgårdssäsongen. Kanske jag ska så några frön ändå? Känner mig äntligen pigg efter att ha varit tokgravid och klumpig i nästan nio månader.

Här får ni några fler bilder på pojkarna i stället. Allt går jättebra. De börjar vara vaknare mellan målen och kan ligga och titta och grymta några timmar per dag. Mindre kul på natten bara... De äter fortfarande var tredje, var fjärde timme dygnet runt. Först dubbelammar jag, sen kompletterar vi med ersättning på flaska för att de säkert ska vara mätta och nöjda. De växer fint. BVC-sköterskan var här i måndags och då hade Sigge gått upp till 3 kg och Hugo vägde 2,1 kg.

Jag har mixtrat bilderna i Photoshop och har försökt följa Woopsie Daisys råd.

Det är sällan bebisarna är vakna samtidigt, men här lyckades vi fånga båda med öppna ögon. Hugo till vänster och Sigge till höger. När de väl sover störs de inte nämnvärt när den andra ligger och skriker och sprattlar...Här är Sigge på bättre humör. Är det inte en antydan till leende?Jag var bara tvungen att jämföra deras storlek med en av mina gamla dockor. Ser ni hur Hugo sträcker på benen för att säkert vara längre än dockan?!Här håller farmor Hugo. Hugo gör en av sina favoritminer. Han har väldigt många uttryck numer. I början såg han mest skeptisk ut! Farmor tycker att Hugo ser ut som en rumpnisse! :-) Undrar vad Sigge funderar på? Sigge har verkligen fått runda goa kinder nu.Våra katter har varit hur lugna som helst. Här har Truls hoppat upp i knät när pappa håller Sigge. Bilden är lite softad.Nähepp, nu är det strax matdags igen :-)

22 kommentarer:

Sara sa...

Vad härligt att se dem! Kul att se att det fungerar bra med katterna också! Har två st själv och är nu i vecka 18 så lite funderar vi på hur de ska reagera på den nya familjemedlemmen. :)

(jag som jobbar med din kompis Jonte från Piteå)

Cin sa...

Ser härligt ut! Som de kommer busa ihop när de blir äldre! ;) Hihi...
Skönt att katterna tar det med ro, får bara inte glömma dem mitt i allt det nya.
Stor kram från Cin.

Anonym sa...

Jettesöta pojkar! Man kan se på bild att Sigge o Hugo har växt. Jag blir mer o mer sugen att få komma och nosa på dom, snart blir det...:) /mormor

Karin A sa...

Klart vi vill se bilder! :) De är så söta och visst är det ett litet leende på bilden. Ha det gott! Kram Karin

Lotta sa...

Härliga bilder - vad fina de är! Vad kul bilder du lyckats fota - speciellt "tankebilden" :) Så, det börja suga lite i trädgårdstarmen :) Några fröer kan du säkert hinna peta ned i byttorna emellan amningen :) Ha det gott 8`)

sericea sa...

Riktigt söta killar ni har, dom växer så det knakar verkligen!

du får ha en dubbel bärsele, ett barn på magen o en på ryggen så kan du iallafall kratta gräsmattan! :oD eller så får du peka och maken får påta, fast det förtar ju hela känslan...

RANA sa...

Oj vilken mysig blogg. Sökte på måfå på trädgård och då dök denna upp. Jätte-jätte-jätte-söta killar!!! Lycka till med allt. Till denna blogg återvänder jag gärna. Allt gott!

RANA sa...

Hallå igen. Har lagt till dig som en av mina bloggfavoriter!!! Hoppas det är okej. Kram, Rana

Nettan sa...

Dom är så söta så det är inte klokt. Ser fram emot att träffa dom!!! Trevlig helg!

karin-odlar-sin-trädgård sa...

De är så söta! Bra med jämförelsen med dockan, den kommer de att gilla när de blir större. M refererar ofta till sin nalle som han fick på BB och som han är fotad med, de var lika stora då...

Marina sa...

Så mysiga bilder! De växer så fort. Skönt att du känner lite trädgårdslängtan. Kan nog vara bra för hjärnan att tänka annat än blöjor, mat och tvätt.....

Faster sa...

Hej va fina de e jätte lika brorsan
men sista bilden på sigge är lite lik dej
mvh faster

Johanna sa...

Vilka söta barn du har fått. Grattis.
Jag har kommti hit via andra bloggar...
jag är också trädgårdsugen igen... men vet inte om inte vintern kommer i alla fall snart??
Johanna

Kusin julia sa...

VILKA ASTRONAUTER! ;)

ps. jag har gått ner 7 kg,vad väger din man? ds.

/kusinen

kicki sa...

De är så himla söta så man blir alldeles varm inombords, tack snälla för att vi får följa deras uppväxt..
Ha det gott alla 4..

Ola sa...

Alltså... de e ju rätt gulliga... TROTS att de e så himla lik Krille!

Hanneles paradis sa...

så fina!

Maria sa...

Så roligt att se fler bilder på dina fina små pojkar!!

Anneli sa...

Det är verkligen så kul att se bilderna från de två. Ibland är de lika som bär och ibland undrar man ju om de kan vara tvillingar. Fast söta som socker är de bägge!
En riktigt stor och varm kram vill jag skicka till dig och dina gossar och samtidigt tacka för att du låter oss följa dig och dem.

iHanna sa...

ja vad ska man säga? två små underverk som ser ut som aliens, jag är helt rörd! tack för att du delar med dig!

hanna sa...

Blir kanonglad för bilder! Mer mer mer :D

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人