söndag, september 23, 2007

Film på ettanVi var på ultraljud i fredags och fick en film på en sprattlig etta. Först ser man benen, sedan överkroppen, sen flyttar hon apparaten och kollar på bebisen i genomskärning. Vi vet inte kön än, men jag tippar på killar. Bebisarna är ganska olika stora och har olika mängd fostervatten. Nu ska vi gå på koll varje vecka. Snälla håll alla tummar och tår för oss. Om ni googlar på tvillingtransfusion (vilket vi ännu inte vet om det är) så förstår ni lätt vår oro.

16 kommentarer:

sericea sa...

Oj så spännande med bebisfilm! och så klart jättetåkigt om det skulle uppstå komplikationer. Jag hållar alla tummar och tår för att ni ska klara er och barnen ska bli glada och friska!
Många kramar!

Ann-Christin sa...

Förstår verkligen er oro, det kan inte beskrivas eller förklaras om man inte har barn själv. Håller alla tummar och ber alla böner som finns att allt ska gå bra för er!

/Ann-Christin

Anneli sa...

Jag förstår absolut att ni är oroliga, det tror jag alla blivande föräldrar är oavsett om det blir komplikationer eller inte. Det är klart att man blir lite rädd när man läser om detta. Men det är ju jättebra att ni ska gå på regelbundna kontroller, då märker man ju tidigt om det sker förändringar. Vännen, jag håller verkligen tummarna för att det att ska gå bra.
/Kramar Anneli

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Jag håller givetvis tummarna, kan det inte vara avvikelser i storlek och ändå vara helt normalt...?
Kram!

karin a sa...

Kan tänka mig att det måste vara oroligt och fantastiskt på samma gång. Jag tänker på er och håller naturligtvis tummar och tår. Kram!

Anonym sa...

Tummar och tår var det...Så där nu håller jag...hårt...
Hoppas att du har det bra på andra sidan kullen. Kram Nettan

Linda V sa...

Tusen tack för era hållna tummar! Vi har fortfarande en massa hopp och det behöver inte gå så långt. De flesta tvillingar föds olika storlekar så vi får hoppas att det bara är en normal avvikelse. Men det kommer vara väldigt nervöst inför nästa ultraljud då vi får veta om det blivit sämre eller om det är ungefär lika.

lotta sa...

Men oj då! Klart jag håller tummar och tår *kniper* ... Konstigt att se filmen och tänka att det är i din mage =) Förstår att ni är lite oroliga men oftast är ju en tvilling större... hur ofta gör de ultraljud? Ha det så bra 8`)

annelie sa...

Oj, vad mycket det finns som man inte har en aning om. Jag hoppas verkligen det går bra för era tvillingar.

När Axel var i magen och vi bytte vårdcentral tyckte de på nya stället att min mage var alldeles f�r liten. De sista veckorna åkte jag på ultraljud var tredje dag!! Vi blev naturligtvis jätteoroliga!
Men några dagar innan tiden var ute sa läkaren "Nää vi får nog bara konstatera att barnet är genetiskt liten" (Och att det inte var något fel på moderkaka och sånt). Och det brukar jag faktiskt tänka pä regelbundet nu också fastän han snart är 7 år (men lika stor som 4-5 åringarna ;-)

Linda Lunda sa...

Hoppas hoppas hoppas... Håller också alla tummar och tår.
Linda Lunda

Maria sa...

Jag vill inte ens tänka tanken på nått sånt... håller mina tummar för er och att det ska röra sig om en "normal" avvikelse i storlek.
Keep us posted.
Massor av kramar från oss.

Ida sa...

Hei.
Og takk for besøk hos meg. :)
Jeg fant ikke bloggen din via profilen, men så kom jeg jo til slutt på at jeg kunne "Google" deg. ;)
Har kikket gjennom bloggen din.
Du har en fin hage med mye spennende og vakkert! :)
Det vakreste ligger inne i magen din forstår jeg. :))
Så spennende.
Sender deg mange lykkeønskninger i den anledning.
Også linker jeg til deg, så jeg finner deg igjen. :)

maloppa sa...

Skickar en bloggkram med massor av styrka i till dig, pappan och de små. Håller oxå tummarna att allt går bra. Vet själv hur det känns att inte kunna glädja sig riktigt åt graviditeten pga oro för barnet/n.
Sköt om er!

Ronja sa...

Grattis Linda till graviditeten och givetvis håller jag alla tummar, tår och öron för er! Jag har inte varit inne här hos dig på väldigt länge. Hade dig upplagd som favvis på Netvibes, men när jag tappade bort alla favoritbloggar där (klantig som jag var) lyckades jag missa att lägga upp dig igen och här är jag nu, med ungefär en miljon missade inlägg! :)
Blev jätteglad när jag såg att det är bebisar på g! Vilket underverk.
Kommer givetvis att följa med i din blogg under graviditeten.
Må så gott och sköt om er!

Maria-Jag blommar sa...

Åhh Linda, hoppas att allt går bra med de små i magen!! Håller mina tummar och tår för er!

Anonym sa...

Håller tummarna för att allt ska gå väl. Kul med tvillingar.